Fjær

Her finner du et bredt utvalg fjær til din bil til veldig bra priser til de aller fleste bilmodeller. Kjøp spiralfjær online i dag hos mekster.no

Finne de rette fjærene til bilen din på mekster.no

Fjær på bilen gjør at ujevnheter, dumper og hull i bakken blir betydelig mer behagelig å kjøre over. Velfungerende og hele fjær på din bil er alfa og omega for optimal ytelse og komfort på veien. Bilfjæren sørger for at din bils karossi alltid holder samme avstand til bakken. Det er viktig din bil har hele og skikkelige fjær for å slippe ubehagelig kjøring.

Om din bil trenger nye fjær, så finner du dem her. Vi selger bilfjær av høy kvalitet til bra pris som passer de fleste bilmodeller. Om du har problemer med å finne rett fjær til din bil , anbefaler vi at du taster inn ditt registreringsnummer i regnr-boksen høyere opp på nettsiden. Da vises kun de fjærene som passer akkurat din bil. Enkelt og greit, ikke sant? Har du ytterligere spørsmål er det bare å kontakte vår kundetjenste, de hjelper deg mer enn gjerne.

Vi selger fjær til bil fra kjente produsenter som Bendix, Herth+Buss Jakoparts, JP Group, Kyb, Lesjöfors, QH, Stermann, Blue print, monroe og vårt eget varemerke Mester.

loader
Laster...