Bremsetrommel

Leter du etter nye bremsetrommler til bilen din? Da har du kommet til rett sted. Her finner du et stort utvalg av bremsetrommer til de fleste bilmodeller til virkelig gode priser. Bruk vår regnr-boks nedenfor for å finne passende bremsetrommel til din bil.

Vanlige spørsmål

Kjøp bremsetrommelen til bilen på mekster.no

Bremsene er noen av de viktigste delene av bilen for å stoppe kjøretøyet. En bilbremsetrommel sitter i bilens bakre bremsesystem, en trommel på hvert hjul.

På 1920-tallet ble bremsetrommelen oppfunnet som takket være designet kunne øke hastigheten på bilene med sikkerhet opp til 130 kmh før den ble byttet ut på nytt med skivebremsene som senere kom. I dag benytter færre og færre biler seg av trommelbrems ettersom de gikk fra først alle hjul, til bakhjul, og i dag på noen biler bare til håndbremsen med en mindre trommel bygget i en bremseskive. På enkelte modeller kan det variere med bremsetromler eller bremseskiver bak, noe som kan være nyttig å gjennomgå om man ønsker å bytte bakbremser.

I bremsetrommelen sitter en hjulsylinder som presser bremsevæske til bremsen bremser som igjen presses mot bremsetrommelveggene og bilen bremser ned. En riktig fungerende bremsetrommel er viktig for bilens bremsesystem. Vanligvis er bremsetromler laget av en spesiell type støpejern som er både varmeledende og holdbar.

Noen ganger kan det hende at en bremsetrommel må justeres for å få best mulig bremseeffekt. Når det gjelder bremser, er det også spesialverktøy for å lette arbeidet med underholdning og utskifting av bremsedeler. Hos oss på Mekster kan du også finne et utvalg av rimelige bremseverktøy.

bromstrumma

Starter det er på tide at du bytter bremsetromler på bilen din, og du finner nye her på mekster.no. For å finne de riktige bremsetromlene til bilen din, anbefaler vi deg å fylle ut regnet nei i regnboksen høyere opp på siden. Å gjøre dette vil bare vise de bremsetromler som passer din spesielle bil. Hvis du har flere bekymringer om bremsetromler eller hvilke bremsetromler du skal velge, kan du alltid kontakte vår kundeservice.

Vi selger bremsetromler fra kjente merkevarer som A.B.S, ATE, Herth+Buss Jakoparts, JP Group, QH, Stermann, TRW Engine Componente, Zimmermann, Blue Print, Roadhouse og vårt eget rimelige merke mekster.no