LED-lamper

Lei av å måtte bytte lys? Da er LED-lys noe for deg! Med en levetid opp til hele livet til en bil, er det det åpenbare valget!

Vanlige spørsmål

sort-descending

LED lamper for en tryggere kjøretur!

Mange sier LED vare lenge, men de jeg har kjøpt brøt raskt ned?

Det har vært mange som klaget over at LED-lys innen hjemmebruk brøt raskt sammen. Dette skyldtes ofte at de trengte en omformer direkte i lampen, omformeren ble veldig varm og fikk da mye verre levetid.

Det er ikke det samme problem i et 12 volt system, som bilen har. Bilens 12 volts system er ofte kompatibelt med bare LED-brikken. Dette gjør at lampen kan skinne sterkt uten å gi bort så mye varme som en vanlig lampe.

Osram gir for eksempel 6 års garanti på noen av sine førsteklasses LED-lamper. Dette er eksepsjonelt fordi det generelt ikke er noen garanti på lamper i det hele tatt. Dette er fordi de lett kan bryte ned for tidlig av mange forskjellige grunner!

Jeg hører du ikke har lov til å erstatte billys for LED?

Det er delvis riktig! Det viktige å forstå her er at biltestingen vil sjekke funksjonaliteten til lysene dine, og da er det viktig at de ikke blendende i forhold til originalen. Lysene man lettest kan erstatte og føle seg trygge på er de som sitter bak et lykteprisme som bremselys, blinklys, reverslys eller lignende. Det er da viktig at det ikke er mulig å se hvilken lampe som er bak, samt at dette prismet hjelper LED-lampen til å distribuere lyset.