Vaskesvamp

Tid til en ordentlig bilvask? Sørg for at du har lastet opp riktig med bilvask svamper, de er gode å ha et par ekstra seg i tilfelle du ved et uhell slippe den i bakken. Her på mekster.no finner du et stort utvalg av vaskesopp for bilen til virkelig gode priser.

sort-descending

Items 1-12 of 20

Vask sopp varierer sterkt i kvalitet og er ofte laget for forskjellige formål. For eksempel, hvis du skal vaske lakken på bilen din, trenger du en mykere vaskesvamp for ikke å risikere å skrape lakken mens de trengs en grovere svamp til bilens felger. Her på mekster.no finner du et stort utvalg av vaskesopp både mykere og grovere, både store og små. Sørg alltid for å ha en eller flere ekstra vaskesvamper hjemme når det er tid for bilvask. En vaskesvamp som du falt i bakken, forbrukes. Med konsumert mener vi at de kan ha satt seg små gruskorn som er vanskelig for øyet å se og risikoen er stor at du skraper bilens lakk hvis du bruker den uansett. Nettopp av denne grunn er det viktig å skylle av svampen før du tar den ned i bøtta for å minimere risikoen for at grus og småstein blandes med bilsjampoen og legger seg ned i svampen på nytt.

Last opp for bilvask med kvalitet vaskesvamper fra Kent, Kungs, Autocore eller Liqui Moly. Vi har alltid gode priser på vaskesvamper for bilen.