Drivstoffpumpe

Tid for å endre drivstoffpumpen? Vi har god pris og høy kvalitet pumper!

Her hos mekster.no finner du et bredt utvalg av drivstoffpumper for de aller fleste bilmodeller til virkelig gode priser. En drivstoffpumpe er en viktig komponent på biler med forbrenningsmotor og andre dons med forbrenningsanordning. Noen motorer har derimot ikke drivstoffpumpe som eldre motorsykler. Det finnes tre typer drivstoffpumper, mekaniske drivstoffpumper, elektriske drivstoffpumperog turbopumper. Kanskje den vanligste drivstoffpumpen på dagens kjøretøy er såkalte mekaniske drivstoffpumper. Drivstoffpumpen har som oppgave å sende drivstoff inn i motorens drivstoffsystem som igjen gjør at bilen kan rulle fremover. Uten en riktig fungerende drivstoffpumpe, vil motoren hacke eller ikke skyve bilen fremover i det hele tatt. Derfor er det viktig å erstatte drivstoffpumpen direkte hvis det er komplikasjoner med det.

Tegn på en dårlig drivstoffpumpe
bränslepump

Kort og god, det kan sies at hvis drivstoffpumpen slutter å fungere, stopper bilen den rullen. Siden drivstoffpumpen leverer motoren med bensin fra bensintanken, er det ikke så rart at bilen slutter å rulle. Derfor er det godt å kjenne tegn på en dårlig drivstoffpumpe, slik at du ikke trenger å bli strandet underveis og betale for en kostbar bergingskostanade samt reparasjon. Nedenfor er noen av symptomene på en dårlig drivstoffpumpe:

  • Hvis du kjører bilen med litt høyere hastighet og bilen begynner å rykke for deretter å gjenoppta regelmessig ytelse, er det mest sannsynlig på grunn av den uberegnelige drivstoffpumpen.
  • Du kan også oppdage problemet når du er på en bensinstasjon. Hvis du opplever at bilen sluker mer bensin enn vanlig, og du må fylle opp oftere, kan det skyldes at drivstoffpumpeventilen ikke åpnes som den skal, og resulterer i at unødvendig mye drivstoff går inn i bilens drivstoffsystem. Utover at du merker at bensinkostnadene øker, kan tanken også flyte over på grunn av en dårlig drivstoffpumpe.
  • Bilens temperatur kan også være en advarselklokke om at det kan være problemer med drivstoffpumpen. Hvis varmen stiger og bilen stopper er det en indikasjon på at noe ikke har krav på med drivstoffpumpen.

Finn riktig drivstoffpumpe

Har du kommet til å vite at du må bytte ut din nåværende drivstoffpumpe med en ny, og du finner din nye pumpe her. Du kan finne en egnet drivstoffpumpe til bilen ved å fylle inn regnboksen i regnboksen høyere oppe på siden. Når du har gjort dette, vil bare drivstoffpumpene som passer bilen din være synlige i produktoppføringen. Hvis du har spørsmål eller bekymringer om valg av drivstoffpumpe, er du alltid velkommen til å kontakte vår kunnskapsrike kundeservice. Det vil hjelpe deg mer enn glad for å svare på dine spørsmål og bekymringer.

Vi selger drivstoffpumper fra kjente merkevarer som Airtex, Brosol, Bosch, Herth+Buss Jakoparts, Hüco, JP Group, Pierburg, QH, Valeo, Blue print og vår egen rimelige merkevare mekster.

loader
Laster...