Air condition

sort-descending

Få et behagelig klima i kabinen med air condition

Det er ikke bare på solferien på Kreta man trenger god air condition på hotellrommet, men det er også nødvendig i bilens coupé. Nesten alle biler har klimaanlegg, som også ofte kalles AC (Air Conditioning). Hvis du noen gang kjører i bil uten klimaanlegg på en varm sommerdag, vet du hvor vanskelig det kan være når klimaanlegget ikke fungerer, og selv om du skrur ned vinduene til maks, er det fortsatt altfor varmt i rommet. Luftkondisjoneringen av bilen sikrer at klimaet i rommet opprettholder ønsket temperatur. Hvis klimaanlegget fungerer dårlig, bør du reparere eller bytte det raskt før flere deler som er koblet til klimaanlegget, tar skade. Her på mekster.no finner du alle delene du trenger for å gjenvinne velfungerende klimaanlegg for bilen din til virkelig gode priser.

Vi selger air condition-produkter til de aller fleste bilmodeller. Men for å være sikker på at du velger riktig klimaanlegg for bilen din, oppfordrer vi deg til å fylle ut regnet nei i regnboksen høyere opp på siden. Når du har gjort dette, vises kun de luftkondisjoneringsprodukter, der passer til din bil, i produktoverføringen. Derfra er det bare å plukke ut de delene du trenger for at klimaanlegget skal fungere prima igjen.

Vi selger klimaanlegg produkter fra kjente merkevarer som JP Group, Nissens, Valeo, Blue Print og vårt eget merke mekster.