Luftfilter

Bilen din har et luftfilter som fungerer som en beskyttende barriere mot motoren og forhindrer at smuss som støv, mugg og pollen trenger inn. Luftfilteret sørger dermed for at motoren din føles bra mens den bidrar til redusert drivstofforbruk. Ta vare på bilen din ved å bytte luftfilter regelmessig - du finner ditt nye luftfilter her på mekster.no

På tide å skifte luftfilter? Filtre for optimal ytelse til bra pris!

Her finner du et bredt utvalg av bilfiltre for de aller bilmodellene til veldig gode priser. Luftfilteret holder smuss som støv, pollen, mugg og bakterier borte fra bilens motor, samtidig som du bidrar til å holde drivstofforbruket nede. Det er med andre ord svært viktig å ha et friskt og godt luftfilter fordi det fungerer som en beskyttende barriere for bilens motor som hindrer at den blir skadet. Hvor ofte du må bytte luftfiltre avhenger hovedsakelig av hvor ofte du kjører bilen og forholdene du kjører bilen under. For eksempel, hvis du kjører mye bytrafikk, med mye «stopp og kjør», er filteret nødvendig for å endre oftere. Du kan alltid undersøke om filteret ser skittent ut for å se om det kan være på tide.

luftfilter

Det er relativt enkelt å bytte luftfiltre, og vi tror du kan fikse handlingen på egen hånd hvis du vil. Men hvis du føler det minste litt utrygt, oppfordrer vi deg til å kontakte et verksted. Hvis du ikke vet hvordan du bytter luftfiltre, men tror du gjør det på egen hånd, kan du ta hjelp av vår guide, endre luftfilter.

Finn riktig luftfilter for bilen din

Her på mekster.no er det enkelt å finne riktig luftfilter for bilen din. Du gjør det enkleste ved å fylle inn registreringsnummeret ditt i regnboksen litt opp på siden. Når du har gjort dette, vises kun de filtre, der passer til din bil, i produktoverføringen. Hvis du fortsatt føler deg usikker på valg av luftfiltre, er du alltid hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice. Det vil hjelpe deg mer enn glad for å svare på dine spørsmål og bekymringer.

Vi selger filtre fra de kjente merkene Bosch, Hengst filter, Herth+Buss Jakoparts, Japanparts, JP Group, Mahle original, Mann filter, QH, Valeo, Blå print og vår egen rimelige merkevare mekster.no

loader
Laster...