Termostat

Termostaten sitter mellom radiatoren og bilens motor og sørger for at motoren opprettholder ønsket temperatur. Det er viktig at termostaten fungerer som den skal, ellers er det fare for overoppheting av motoren. Hvis bilen trenger en ny termostat, vil du finne din nye en her til virkelig gode priser.

Hold riktig temperatur med termostat

Leter du etter en ny termostat til bilen din? Da har du kommet rett! Her finner du et bredt spekter av termostater til virkelig gode priser. En termostat er et apparat som sørger for å holde temperaturen konstant. Termostaten er plassert mellom radiatoren og bilmotoren. Termostaten sørger for at det pumpes kjølevæske inn i radiatoren når temperaturen begynner å bli for høy og radiatoren i sin tur gjør jobben ved å kjøle ned motoren. Det er derfor svært viktig at termostaten fungerer fordi en sviktende termostat kan føre til at motoren overopphetes. Hvis du finner ut at det er feil med termostaten, må den byttes ut fordi det ikke er mulig å lage mat. Det er vigtigt, at den nye termostat er monteret korrekt.

termostat

Du kan enkelt finne en ny termostat til bilen din her på mekster.no. Den jevneste måten å finne en passerende termostat på er ved å fylle inn regnskapet uten i regnboksen som ligger høyere opp på siden. Når du har gjort dette, vises kun termostater, der passer til din bil, i produktoverføringen. Derfra er det bare å velge termostaten du liker best. Hvis du fortsatt har spørsmål eller bekymringer angående valg av termostat, er du alltid hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice på telefon eller e-post.

Vi selger termostater til bil fra kjente merkevarer som Facet, Herth+Buss Jakoparts, JP Group, Mahle original, QH, Valeo, Wahler, Blue Print, Metalcaucho og vårt eget rimelige merke mekster.no.

loader
Laster...