LEDbar

Hvis du vil lyse opp veien foran deg og se både vidt og bredt i mørket er en LEDbar(også kalt en LED-rampe eller Lys-rampe) et godt valg for deg. Her finner du LEDbars i forskjellige størrelser og med forskjellige lysstyrker til virkelig gode priser.

Vanlige spørsmål

sort-descending

Her på mekster.se finner du et bredt spekter av LEDbars, også kalt lysramperfor bilen din. En LED-rampe er i store trekk et kort eller langt sett uten LED-lys med høy lysstyrke som du monterer på grillen på bilen din. LED-ramper er et flott supplement til bilens frontlykter, og er et godt valg for de som kjører mye på opplyste landeveier. De aller fleste LED-ramper gir både et bredt lysbilde og et såkalt spotlight-bilde som lyser langt og sentrert.

Ulike typer LED-ramper

Det finnes flere forskjellige LED-ramper både når det gjelder størrelse, design og styrke. Størrelsen på LED-rampen avhenger først og fremst av bilens størrelse. Hvis du har en liten bil bør du velge en mindre LED rampe og har deg en større bil du bør velge en større LED rampe, det sier seg selv. Du har til og med muligheten til å velge mellom en rett eller bøyd LED-rampe, det er delvis et spørsmål om design, men en buet LED-rampe gir bedre spredning på lyset enn hva en rett LED-rampe gir. Styrken på LED-rampen bestemmes hovedsakelig ved å stille spørsmålet hva du skal bruke til, du trenger mye lys, du velger en med høy lumen, og du trenger ikke så mye lys du kan velge en med mindre lumen. Selv om lumen ikke direkte samsvarer med lysstyrken til LED-rampen, er det en god indikator på hvor godt lys det gir bort. Du kan lese mer om lumen blant våre vanlige spørsmål høyere opp.

Hvis du bestemte deg for å kjøpe en LED-bar, kan du enkelt, basert på dine behov, filtrere ut en passende LED-rampe til bilen din gjennom filtrene høyere opp på siden. Hvis du ønsker ytterligere hjelp til å velge LED-rampe, kan du også alltid kontakte vår kundeservice, de vil hjelpe deg mer enn glad for å velge en LED-rampe som passer din bil. Vi selger LED-ramper fra de kjente produsentene Strands og Swedstuff.