Alkoholmåler

Med en alkoholmåler kan du måle promilleinnholdet i pusteluften for å sikre at alkoholinntak har forsvunnet fra kroppen din. Egne utfall er ingenting å anbefale fordi alle personer forbrenner alkohol annerledes. Vær trygg i stedet! Handle din alkoholmåler på mekster.no

sort-descending

5 Produkter

Har du råd til å være uten førerkort?

Å ikke drikke i det hele tatt i sammenheng med kjøring er selvfølgelig alltid det beste alternativet. Hvis du tar bilen dagen etter, er det viktig å være sikker på at du ikke har alkohol igjen i kroppen. Bruke beregninger av vekt og sex er ingenting man bør stole på, alle personer brenne alkohol annerledes og faktorer som vekt og sex er bare noen av et stort antall faktorer som kommer inn i bildet, Hvordan en person brenner alkohol er enda noe annerledes fra dag til dag. Med en alkoholmåler kan du måle om du er i praksis kjørbar, men selv om måleren viser godkjent, er det opp til deg å bedømme om du er modig og våken nok til å dra ut på veiene.

Alkoholmåler - hvordan virker det?

Med en alkoholmåler eller promillegauge som det også kalles, kan du måle nivået av promille i pusteluften. Med andre ord kan du kontrollere mengden alkohol som finnes i kroppen din. Men selv alkoholmålere er forskjellige, de aller billigste modellene kan vanligvis ikke stole på i utgangspunktet. Vi har nøye valgt alkoholmålere som kan stole på. Med våre alkoholmålere blåser du instrumentet og får raskt et resultat angitt i promille på en liten skjerm. På skjermen kan du lese om du kan kjøre bilen lovlig eller om du skal holde ut en stund. Siden 2008 har Kystvakten også rett til å kontrollere nøkternheten til sjøs. Dette var noe bare politiet hadde rett til å gjøre. Så ikke glem å ha en alkoholmåler med deg hvis du planlegger å drikke et glass ute på sjøen.

Her på mekster.no finner man alkoholmålere og dyser fra kjente merkevarer som Dräger og Dignita.