Bremsevæske

For å sikre at bilen din stopper på en trygg måte og at du kan kjøre med tillit, er det viktig at du bruker en høykvalitets bremsevæske. Her hos oss finner du et bredt utvalg av høykvalitets DOT3-, DOT4- og DOT5-bremsevæsker til konkurransedyktige priser.

Ved å oppgi registreringsnummeret ditt, blir det enkelt og praktisk for deg å finne riktig bremsevæske som passer akkurat din bil. Vi tilbyr bremsevæsker fra kjente merkevarer som Castrol og MPM. Kjør trygt bak rattet og fyll opp bremsevæsken i dag!

Vanlige spørsmål

sort-descending

Trenger du bremsevæske for bilens bremsesystem? Da har du kommet til rett sted, her finner du bremsevæske for de aller fleste bilmodeller til virkelig gode priser. Her finner du DOT4 bremsevæske, DOT5, DOT3 og DOT 5.1 med mer. Det er viktig å ha riktig bremsevæske for at bilens bremser skal fungere som de skal. Bremsevæsken presses til bremsesylindrene som igjen skyver bremseklossene mot bremseskiven. Bremsevæsken smører også pakningene og andre overflater på det hydrauliske bremsesystemet. Det er viktig å bruke riktig bremsevæske til bremsesystemet. Hvis du er usikker på hvilken bremsevæske bilen din har, kan du alltid sjekke bilens bruksanvisning. Derimot er den vanligste bremsevæsken i dagens biler DOT4.

Finn riktig bremsevæske

Du kan, som nevnt ovenfor, alltid sjekke bilens håndbok for å finne ut hvilken bremsevæske bilens bremsesystem trenger. Men du kan til og med verve vår smarte regnboks høyere opp på siden. De eneste du trenger å gjøre er å fylle ut regnet der i esken, bare bremsevæskene som passer bilen din, vises i produktoppføringen. Derfra er det bare å velge en basert på hvor mye bremsevæske du trenger, vi har alt fra 0,25 — 20 liter.

Vi selger bremsevæske fra de kjente merkene A.B.S og ATE