LEDbarpakke

Å kjøpe våre komplette LED-rampepakker er litt som å kjøpe en ferdig lunsjpose, men billig! I stedet for at du må sette sammen ledninger og holdere som passer godt sammen med LED-rampen har vi allerede gjort den jobben for deg. Når du kjøper en ferdig pakke, får du alltid den samme eller bedre prisen enn om du sette sammen deler hver til sig. Et utmerket valg for folk flest med andre ord!

Vi tilbyr ekstremt populære LED-ramper til virkelig gode priser fra Strands , OSRAM, Swedstuff og mange flere! Utvalget er bredt med LED-ramper i alle prisklasser, slik at du som kunde kan velge uansett hvilken lommebokstørrelse du har.

Vanlige spørsmål

Led-rampe er et ekstremt godt produkt for deg som ofte kjører på mørke landeveier, det gjør deg generelt tryggere hvis du ofte reiser med bil i mørketiden og kjører mye om vinteren. Hvis du ofte kjører på veier som ikke er tent, er en ledet rampe et veldig godt supplement å investere i.

LED-rampe eller hjelpelys?

Det er mange fordeler med LED-ramper som konkurrerer med ekstralysene på en fenomenal måte.

  • Lengre levetid (opptil 30 000 timer)
  • Robust og vibrasjonsbestandig
  • Øyeblikkelig start med full ytelse
  • En annen type utseende - stilig og slank
  • Mer lys for mindre penger
  • Forbruker mindre energi enn halogen & xenon
  • Slipp ut ekstern forkobling
  • Kan monteres i grillen, noe som resulterer i mindre luftmotstand som igjen resulterer i lavere drivstofforbruk og et mer diskret utseende

Flere monteringsalternativer

Du kan montere LED-rampen på mange forskjellige måter og mange forskjellige biler. Mange tror at leddramper bare brukes på biler, men etterspørselen er veldig stor for lastebilførere og maskindesign, noe som er minst nødvendig gitt de tunge og mørke arbeidsmiljøene

Hvilken felles rampe er best?

Godt spørsmål! Det er virkelig ikke mulig å svare, dette avhenger av hvilken personlig preferanse du har og hvordan du vil bruke LED-rampen. Rigid er en av de største produsentene og har tatt et stort område av markedet, noe som gjør dem til en av de beste innen feltet. Litt dyrere produkter, men så vet du hva du får - et skikkelig kraftverk. Dette betyr ikke at alt annet er tull. Strands er også en av de største, en svensk produsent av ekstra belysning som har eksistert lenge og jobber kontinuerlig for å være i forkant med LED-teknologi. Tråder er kjent for å gi valuta for pengene, en favoritt blant folket, veldig lett for pengene og passer til alle lommebøker

Som sagt er personlig preferanse også en verdi i ligningen. Noe som kan være bare å holde rede på, er forskjellige lysbilder. Det er vanligvis tre forskjellige lysbilder, og de gir tre forskjellige typer lys når det gjelder tetthet, spredning og miljø. Fjernkontroll, også kjent som bred eller flom, gir et lys som kan sammenlignes med frontlysene på bilen din, men lengre og bredere. Det andre lysbildet er blyant eller flekk, her får du et langt og smalt lysbilde. Hvis du leter etter en lengre lysstråle så er spot for deg. Den siste er Kombo, det er en kombinasjon av det tidligere nevnte, et lysbilde som er litt bredere enn de fleste. Det er også buede ramper. Lysrampen blir så buet slik at lyset skyves ut til siden av veien og passer også bedre utseende når det gjelder biler som har en buet front

Er de dyreste ramper alltid de beste? Nei, det er ikke så enkelt. Hver LED-rampe har sin egen lyskarakter i form av både spredning, lengde og fargetemperatur. Er et bredere lysbilde bedre enn et langt lysbilde? Det er selvfølgelig en personlig preferanse at du må bestemme selv, det finnes også billige lysramper som gir mye lys, men på den annen side er det ikke sikkert at lysbildet er helt behagelig. En god tommelfingerregel kan vanligvis være at en dyrere LED-rampe har høyere byggekvalitet og et jevnere og finere lysbilde. Du finner den beste LED-rampen basert på dine egne preferanser.

Komplette lysrampepakker

Vil du ha en LED-rampe og alle monteringsproduktene som trengs der og så raskt som mulig? For en god ting, du er på rett sted! For å kunne bruke en LED-stang til bilen, trenger du to obligatoriske ting i tillegg til selve LED-rampen; Et kabelsett som du kobler fra bilbatteriet til LED-rampen og en holder slik at det kan festes til bilen. Hvordan vet jeg hvilket kabelsett og holder som passer til LED-rampen? Det er ingenting du trenger å bekymre deg for, det er derfor vi har bygget pakker der du får alt du trenger, noe som betyr at du vil spare tid og få en kvalitativ og enkel installasjon. For å gjøre valget enda enklere har vi også utviklet en belysningsguide som hjelper deg med å finne en passende LED-stolpe for bilen din basert på bilens størrelse, hvor du kjører og hvilket design du foretrekker. Blant våre belysningspakker er det noe for alle biler og lommebøker. Det kan være litt vanskelig å montere en LED-rampe hvis du aldri har gjort det før, men noe det praktiske definitivt kan håndtere.

Bilstørrelse - LED-rampestørrelse - Lommebokstørrelse

Det spiller ingen rolle om du har en stor eller liten bil, du kan feste en LED-rampe uansett hvilken modell du har. Imidlertid er det selvfølgelig aspekter som begrenser mulighetene, liten bil kan selvsagt ikke montere en lang LED-rampe langs fronten på bilen, men vi har kortere LED-ramper for små biler som passer. Når det gjelder lommebok og budsjett, har vi noe som passer alle. Ekstremt rimelige LED-barer som virkelig gir valuta for pengene, eller rettere mye lys for pengene! En LED-stolpe til under SEK 1000, ja du, det er ikke mye å krangle om!

Egendefinert LED-rampe

For å velge den LED-rampen som passer deg, har vi laget en belysningsguide som guider deg til en skreddersydd LED-stolpe så mye som mulig. Gjennom guiden trenger du bare å svare på fire spørsmål som vil få produktet til å gjenspeile dine preferanser så godt som mulig. Hvis du fortsatt trenger hjelp med valget av LED-bark-sett, kan du selvsagt spørre kundeservicen vår. De hjelper deg mer enn gjerne med å finne det riktige LED-rampesettet for bilen din.

Hva er en ekstra lysrampe?

En ekstra lysrampe er egentlig akkurat den samme som en LED-rampe, det er egentlig bare et annet ord som ofte kan forekomme for LED-ramper.

loader
Laster...