Lyspære

Begynner lysene til bilen å bli sammenslått? Vi har et bredt spekter fra de mest dominerende produsentene Osram og Philips til virkelig strålende priser!

Det finnes en rekke serier og lampetyper som gjør det vanskelig å vite hvilken lampe du skal ha på deg. Ikke bare lampen som passer bilen din, men også den typen serier som passer deg som sjåfør best basert på personlige preferanser; pris, lysstyrke og lang levetid. Hvis du ikke er sikker på hvilken lampe du skal velge, kikke inn i vår fantastiske lyspære guide, og du vil være i stand til å sjekke posisjonen.

sort-descending

Bilpærer for blinklys, frontlykter, baklykter, etc ..

Bra sikt og god synlighet i trafikken er ekstremt viktig. Om en eller flere av dine lyspærer har gjort sitt, finner du nye her på mekster.no. Når du handler nye lyspærer til bilen, anbefaler vi deg å kjøpe et par ekstra billamper. Ved å gjøre dette har du alltid nye lamper tilgjengelig om noen skulle gå i stykker og din bil kan fortsette være et sikkert kjøretøy i trafikken. For godt og fungerende lys er et krav og nødvendig når det er mørkt ute og været er dårlig. Ha som rutine å se over din bilbelysning med jevne mellomrom, da oppdager du i tide om noen av dine lyspærer begynner å bli dårlige. Det kan av og til også være slik at lampeglasset har blitt dekket av skitt. Se da til å tørke av dette, gjerne med en mikrofiberduk.

lyspærer

Ulike typer billamper

På en bil finnes det flere typer av belysning og ulike belysningstyper krever ulike pærer. Her på mekster.no finner du derfor flere typer pærer til din bil. Vi har blant annet billampoer til frontlykter, blinklys, tåkelys, baklykter, parkeringslyss, innebelysning, nummerskiltsbelysning og belysning til bagasjerommet. Husk dog at lyspærer bør byttes parvis, dette fordi glødelamper har omtrent lik livslengde og har den ene gått i stykker, kan du regne med at den andre pæren snart har gjort sit også. Får å være sikker på at du bytter dine lyspærer korrekt, anbefaler vi deg å sjekke instruksjonsboken på forhånd.

Er du usikker på hvilke pærer som passer din bil i vår nettbutikk? Ikke noe problem! Ved å fylle inn ditt registreringsnummer i vår smarte regnr-boks høyere opp på nettsiden slipper du være usikker på hvilke pærer som passer. Når du gjort dette, vises nemlig kun de pærene som passer akkurat din bil.

Vi selger lyspærer fra kjente produsenter som Philips, Hella, Valeo, JP Group, Stermann og vårt egne varemerke Mekster.