Spoiler

Vil du ha et bedre feste på veien, samtidig som du vil gi bilen et mer sporty uttrykk? Da er en spoiler rett investering for deg. En spoiler gir din bil mer stabile kjøregenskaper og reduserer risikoen for sleng, samtidig som din bil får et riktig estetiskt løft med likhet til en sportbil. Du finner ny spoiler til din bil til riktig bra pris her på mekster.no

sort-descending

Items 1-12 of 13

En spoiler er en detalj som sitter på bilens kropp. Spoilerens oppgave er å lede den motgående luften oppover slik at bilen i sin tur skyves nedover. Dette gjør at bilen får bedre grep og mer stabile kjøreegenskaper samt at risikoen for spinn og skid reduseres. Å ha en spoiler montert på bilen, hjelper ikke bare med bedre vegghåndtak, men bidrar også til et mer stilig og sportsligere utseende. Opprinnelig har spoilere blitt brukt på løpsbiler utelukkende for sin funksjon fordi de kommer opp i mye høyere hastigheter og har større risiko for å miste grep på veien. For tiden kan spoilere først og fremst brukes til å sette sitt eget preg på bilen sin med et sportslig uttrykk, men det mange ikke reflekterer over er den økte sikkerheten spoileren faktisk genererer.

Spoiler

Du kan sette sammen en ny spoiler for å gi bilen en estetisk heis eller bare for å erstatte den gamle. Her finner du et bredt spekter av spoilere for de aller fleste bilmodeller til virkelig gode priser. For å finne en passende spoiler for bilen din, oppfordrer vi deg til å fylle ut regnet nei i regnboksen høyere opp på siden. Når du har gjort dette enkle øyeblikket, vises bare spoilere som passer bilen din i produktoppføringen. Derfra er det bare å velge spoileren du liker mest.

Vi selger spoilere fra de kjente merkene Hella, Klokkerholm og vår egen rimelige merkevare mekster.