Forgasser

Leter du etter en ny forgasser til bilen din? Da har du kommet rett! Vi har et bredt spekter av forgassere til virkelig gode priser. Mens de fleste moderne kjøretøyer ikke lenger er utstyrt med forgassere, finnes det fortsatt på mange eldre biler, samt klassiske biler. Forgasseren er et væsentligt element på enhver bil udstyret med en, og eventuelle problemer med det kan påvirke bilens ydeevne betydeligt. En forgasser blander drivstoff og luft inn i motoren din. For eksempel, i kaldstart av bilen din, legger forgasseren mer drivstoff og mindre luft slik at drivstoffet i motoren kan antennes og starte motoren lettere.

förgasare

Symptomer på en dårlig forgasser

Vanligvis vil en dårlig forgasser vise noen symptomer som du som eier av en bil med forgassere bør vet og ta hensyn til. Oppført nedenfor er fire vanlige symptomer.

  • Redusert motorytelse — En dårlig forgasser kan føre til at motoren blir treg for å akselerere og kjøre mer drivstoff.
  • Svart eksosrøyk — Når svart røyk kommer fra eksosrøret, er det et tegn på at motoren går for mye eller bruker for mye drivstoff. En ødelagt forgasser brenner ikke bare unødvendig med drivstoff, men gir også mer dårlige utslipp.
  • Overoppheting — Motorstopp eller overoppheting er også vanlige symptomer på en dårlig forgasser. Dette fører til at motoren mister sin kraft og i verste fall føre til alvorlig skade på motoren.
  • Treg starter — Hvis bilen er vanskelig å starte, kan dette også være et tegn på at forgasseren er dårlig.

Hvis du har kommet til det faktum, at du har en bil med en dårlig forgasser, finder du din nye her på mekster.no. For å gjøre søket enkelt for deg, oppfordrer vi deg til å fylle ut regnboksen i regnboksen høyere opp på siden. Ved å gjøre dette, vises bare de forgasserne som passer til din spesielle bil i produktoppføringen. Derfra er det bare å velge den forgasseren som føles best. Hvis du vil ha andre spørsmål angående valg av forgassere, kan du gjerne kontakte vår kundeservice. Det vil hjelpe deg mer enn glad for å svare på dine spørsmål.

Vi selger forgassere fra de kjente merkene Bocar, Brosol, Economy, JP Group og vårt eget merke mekster.

loader
Laster...