Matvareboksvarmer

Har du ofte finne deg selv på vinking? Jobber du på uregelmessige steder? Hva om du kunne spise en rumbling varm hjemmelaget og fersk matboks uansett hvor du er? Nå kan du gjøre det med våre matkassevarmere!

sort-descending

12 Produkter

Finner du deg selv som mange andre på farten med uregelmessige arbeidsplasser? Har du fått lov til å spise altfor mange kalde matbokser eller trenger du å komme fra arbeidsplassen til deretter i deg mat? Med en matkassevarmer (også kalt matdose slankere) som du plugger inn i sigarettkontakten 12V eller 24V, er kaldmakaronien en minnebar.

En matvarmer for matdoser er bilens ekvivalent med hjemmets mikro eller ovn, men forskjellen er at den går på 12-24 volt. Noen kaller det matugn med bil og andre kaller det en matkassevarmer.

Hos oss vil du finne mat boks varmeovner for lastebil (24V) og bil (12V) i forskjellige design, enten en velger en i glassfiber væpnet temoplast, dette er best egnet for å bygge inn i bilen, luken er også litt mer følsom enn, for eksempel, våre varianter som er fullt i rustfritt stålplate , disse er tilpasset å bli flyttet mellom kjøretøy eller stående på gulvet, de er veldig holdbare og er gode for for eksempel håndverkere.

Så hvorfor bruker du ikke bare en mikrobølgeovn med 12V til bilen i stedet for en matkassevarmer? For det første trekker ofte en mikrobølgeovn altfor mye strøm, ofte er det også bevegelige deler i dem som ikke egner seg i kjøretøy, og sist men ikke minst er de vanligvis tilpasset 240 volt.

Vi har hørt historier der folk brukte omformere for å komme forbi dette og plugge en mikrobølgeovn inn i bilen, mange ganger hører de av og ønsker at de valgte å kjøpe en matkassevarmer i utgangspunktet.