Motorvarmer

Å kjøre med en kald motor er ikke bare dårlig for bilen din men også for miljøet. En motorvarmer i løpet av det kalde halvåret sparer på bilens motor, reduserer drivstofforbruk og eksosutslipp. Her finner du motorvarmer til mange bilmodeller til virkelig gode priser.

Vanlige spørsmål

Varm opp motoren din i vintermånedene med en motor!

Leter du etter en ny motorvarmer til bilen din? Da har du kommet rett! Her finner du et bredt spekter av motorvarmere for de aller fleste bilmodeller til virkelig gode priser. Motorvarmeren er en amerikansk oppfinnelse oppfunnet i 1947. Konstruksjonen ser derimot litt annerledes ut i dag fra det de gjorde for 70 år siden. I utgangspunktet ble motorvarmeren montert i toppdekselet, i dag finner du den enten i nærheten av bilens kjølesystem eller oljetrag. Det finnes to typer motorvarmere du finner hos oss, drivstoffdrevne motorvarmere og elektriske motorvarmere. Det er mange fordeler med en motorvarmer, ikke minst for miljøet, når en bil med varm motor trekker betydelig mindre bensin enn en kald. Et annet miljøaspekt som motorvarmeren hjelper til med er at eksosrensingen kommer raskere og motoren slites av mindre.

Hvorfor skal man ha motorvarmere?

En motorvarmer brukes først og fremst i vinterhalvåret. Den har som oppgave å varme opp motoren i bilen din. Men hvorfor trenger motoren varme når det blir varmt uansett? En kald motor slipper ut mer eksos enn en varm en, i tillegg til å øke drivstofforbruket når du starter reisen. Man reduserer også slitasje på motoren hvis motorvarmeren får varme opp motoren før man setter av. Det blir fort varmt inne i bilen hvis motorvarmeren har hjulpet, noe som kan være fint på en mandag morgen når termometeret viser -25 grader ute.

Finn riktig motorvarmer for bilen din

Her på mekster.no kan du enkelt finne riktig motorvarmer og reservedeler til motorvarmeren. Ved å fylle inn registreringsnummeret ditt i regnboksen høyere opp på siden, filtreres riktig motorvarmer gjennom til bilen. Du kan da velge mellom en rekke forskjellige motorvarmere og være sikker på at uansett hvilken av disse du velger, vil du velge den rette. Hvis du fortsatt føler deg usikker og har spørsmål eller bekymringer angående valg av motorvarmer, ta gjerne kontakt med vår kunnskapsrike kundeservice.

loader
Laster...