Kupèvifter

En fungerande kupéfläkt är A och O for ett behagligt bilklimat. Den styr både värme och kylning i din bil, så om du vill svalkas under varma sommardagar eller värma dig under kyliga vinterdagar behövs en kupéfläkt. Här hittar du kupéfläktar til de allra flesta bilmodeller til riktigt bra priser.

sort-descending

Skape en fin bilklimat med en ny ventilasjon fan!

En ødelagt coupé-vifte i bilen er uholdbar, det er noe mange bilførere kan bevitne. Med en ny coupé-vifte får du et komfortabelt klima inne i bilen, akkurat som det burde være. Hvis coupé-viften din vil bli ødelagt, finner du din nye coupé-vifte her. Vi selger et bredt spekter av høy kvalitet coupé-vifter til de aller fleste bilmodeller til virkelig gode priser.

Endre coupé-vifte
kupéfläkt

Det er flere grunner til at det oppstår feil med bilens coupé-vifte. Både slitasje på diverse deler og kortslutninger i ledningene kan være en grunn til at viften ikke fungerer som den skal. Det kan også være fordi coupé-viften har kommet i kontakt med fuktighet som gjør at den ikke lever opp til riktig ytelse. Man merker ofte ganske enkelt at coupé-viften er feil fordi bilklimaet vanligvis påvirkes betydelig. For å bytte coupé-vifte i bilen kan man ofte lete etter en liten «pods» mellom frontruten og motoren, bytte av vifte er vanligvis noe som den hendige ofte kan løse seg selv uten å levere bilen i et verksted. Oppvarming og klimaanlegg i rommet avhenger av at viftemotoren fungerer riktig, det er derfor viktig at du bytter coupé-viften når den går i stykker, et komfortabelt coupéklima er en forutsetning for å ønske å kjøre lange turer i bilen.

Finn riktig coupé-vifte for bilen din

Her på mekster.no kan du enkelt finne riktig coupé-vifte for bilen din. For å finne riktig coupé filter, ber vi deg om å fylle ut regn nei i regnr boksen høyere opp på siden. Når du har gjort dette, vises bare de coupé-viftene som passer til bilen din. Når du har valgt et av filtrene som presenteres for bilen din, er det bare å bestille, og når pakken kommer, kan du erstatte den dårlige viften. Hvis du fortsatt vil føle deg usikker på valget av en coupé-vifte, kan du alltid kontakte vår kunnskapsrike kundeservice, de vil hjelpe deg mer enn gjerne å velge den rette.

Vi selger coupé-tilhengere fra de kjente merkene Bosch, JP Group og vårt eget rimelige merke mekster.