Innebelysning

På mekster.no finner du belysningen du trenger i din bil og alt annet du trenger av bilbelysning til en bra pris.

Selv om din bils ytre belysning er viktig, må du ikke glemme innebelysningen i bilen. Innebelysning er noe man kanskje ikke tenker så mye på i hverdagen, men om den slutter å virke så merker du det fort. Bare noe så enkelt som å lete etter noe i handskerommet uten fungerende belysning blir straks mye vanskeligere. Samme gjelder om du ved et uhell skulle miste noe under setet. Uten skikkelig belysning inne i bilen, blir sakene langt vanskeligere å finne. Innebelysning er dessuten nyttig når det er mørkt ute og du skal ut av bilen. Du vil da se bedre hvordan underlaget ser ut, om det er glatt eller om du må forsere en stor vanndam som du har parkert i. Som du forstår finnes det ekstremt mange fordeler med at ha fungerende og bra innebelysning.

Hva slags innebelysning til bil finnes?

Når man hører ordet innebelysning, tenker man automatiskt på den lille lampen i taket som automatisk tennes når du åpner bilen eller en smart leselampe som du av og til som medpassasjer skrur på å lettere kunne lese den lille teksten i avisen. Og ja, det er en del av din bils innebelysning, men det finnes flere typer av innebelysning i en bil. Dørbelysning er også en vesentlig del av din bils innebelysning, akkurat som belysningen i bagasjerommet. Det finnes også belysning i hanskerommet.

Innebelysning til bil

Her på mekster.no finner du alle typer innebelysning du kan tenkas behøve til din bil. Vi har innebelysning til de aller fleste bilmodeller og om du har problemer med å finne innebelysning til din bil, kan du bruke regnr-boksen høyere opp på nettsiden. Ved å fylle inn ditt regnr så vises kun den belysningen som passer til akkurat din bil.

Vi selger innerbelysning fra kjente produsenter som Hella, Herth+Buss Elparts og JP Group.

loader
Laster...