Bagasjeromsmatter

Beskytt bagasjerommet med en bagasjematte! Her på mekster.no finner du både biltilpassede bagasjematter og universelle bagasjematter som du kan klippe til din smak. Selvfølgelig har vi alltid veldig gode priser på bagasjematter. Skriv inn regnskapet ditt i regnboksen nedenfor, så plukker vi ut bagasjematter som passer bagasjerommet i bilen, som hånden i hansken.

Oppbevaring matter reelle gode priser

Det er ikke bare føttene dine som trenger en bilmatte, det er også godt å ha en bagasjerommatte i bagasjerommet for ekstra beskyttelse. Det er ikke alltid lett å finne riktig bagasjerommet, derfor mener vi at du bør overlate den jobben til oss. Skriv inn nummerskiltet ditt, så finner vi en bagasjeromsmatte som passer til bilen din. Vi har også universelle bagasjematter som passer for de fleste biler, du kan klippe og tilpasse bagasjematten til dine egne preferanser.

bagagematta

Støpte bagasjematter

Våre bagasjerommatter passer for hver bilmodell, noe som betyr nøyaktig passform for din unike bilmodell. Mange av teppene våre har en hevet kant for å hindre at vann eller smuss lekker inn i bagasjerommet. Med en formmontert bagasjematte til bakluken beskytter du bilen mot dårlig lukt og mugg. Hvis du velger en bagasjematte laget av gummi, kan du enkelt ta teppet ut av bilen og vaske det med vann hvis det blir skittent etter en transport av gjenstander.

Våre bagasjematter er lette, slitesterke og har lang levetid. Mange av sikkerhetsmattene våre på bakluken er belagt med et lag med friksjonsforsterkende materiale som hindrer at lasten glir rundt bagasjerommet mens du kjører, og bidrar til en tryggere kjøring i hverdagen.

Finn riktig bagasjematte for bilen

Hos

mekster.no finner du en rekke bagasjematter for blant annet Volvo V50, V70, XC60, BMW, Saab 9-3, 9-5, VW Passat og mange. mange flere. Selvfølgelig har vi alltid veldig gode priser på alle våre bagasjematter. Hvis du vil ha en støpt bagasjematte i stedet for universell, oppfordrer vi deg til å fylle ut regnboksen i regnboksen høyere opp på siden. Når dette er implementert, vises bare bagasjematter som passer til din spesielle bil i produktoppføringen. Hvis du fortsatt har spørsmål angående valg av teppe av bagasjerommet, vennligst kontakt vår kunnskapsrike kundeservice.

Vi selger bagasjerom tepper fra de kjente produsentene Cool Liner og JP Group.

loader
Laster...