Drivstoffilter

Drivstoffilter forhindrer at skadlige partikler når din motor og øker bilens drivstofforbruk. Om din bil trenger et nytt drivstoffilter så finner du det på mekster.no.

Tid for å endre drivstoffilteret? Filtre for optimal ytelse til bra pris!

Er du ute etter nytt drivstoffilter til bilen din? Du har kommet rett! Vi selger nemlig en mengde drivstoff-filter til de aller fleste bilmodeller til veldig gode priser. Drivstoffilter er noe du kanskje ikke tenker på i samme utstrekning som oljefilter, men det betyr ikke at drivstoffilteret er av mindre betydning. Drivstoffilteret har nemlig til oppgave å hindre smuss og dårlige partikler å komme inn i motoren. Selv om dagens bensin er relativt ren, er det flere grunner til at det kan komme skitt i tanken, slik som rust eller inntrenging av smuss når du fyller drivstoff.

Når skal man bytte drivstoffilter?

Dagens motorer er svært avanserte og krever derfor skikkelig drivstoffilter for optimal ytelse. En drivstoffilter med høy kvalitet bidrar til lavere drivstofforbruk og brennstoffilteret fjerner forurensninger i drivstoffet. Siden det er en forbruksvare, bør du bytte bilens drivstoffilter en gang i året. Du kan også lese i bilens servicehåndbok når det er på tide å bytte. Det er mange grunner til at du må bytte drivstoffilter. Hvis drivstoffilteret blir dårlig, bruker bilen mer drivstoff og bilen blir langsommere i akselerasjonen. Hvis du er veldig uheldig, kan et ødelagt drivstofffilter føre til at motoren stopper.

Finn riktig drivstoffilter til bilen din

For å finne riktig drivstoffilter, er det bare å fylle inn registreringsnummeret i søkeboksen høyere opp på nettsiden. Når du gjør dette, vises bare drivstoffilterene som passer til bilen din i produktlisten. Enkelt, ikke sant? Hvis du fortsatt er usikker på valg av drivstofffilter, kan du alltid kontakte vår kundeservice.

Vi selger drivstoffilter fra de kjente merkene Bosch, Hengst Filter, Herth+Buss Jakoparts, Japanparts, JP Group, Mahle Originale, Mann-filter, QH, Valeo, Blue print, Metalcaucho og vår egen verdi merkevare mekster.

loader
Laster...