Kjøleboks

En biltur til stranden eller en utflukt i en vakker eng gjøres best med et velsmakende stykke mat og drikke. Sørg for at drikke og mat holder seg kjølt med kjølevæske når det er på tide å spise. Hos oss finner du standard kjølebokser og kjølebokser som du kan plugge inn i bilen.

Kulere å kjøle ned mat og drikke

En kjølepose sørger for at maten er kald, selv om den er varm ute. Kjøleskapene med oss kommer i to varianter, en der kaldpærer avkjøler maten og en som er koblet til bilens elektriske system. Et elektrisk kjølehus minner om et lite kjøleskap og man kobler det til bilens elektriske system, for eksempel via sigarettuttaket. Du løfter da bare et lokk for å få tilgang til innholdet i posen. Når du har koblet til en kjølepose, er det viktig å tenke på bilbatteriet. Så lenge bilen er på reise, er det enkelt, men du slår av bilen slik at kjøleboksen stjeler strøm direkte fra bilbatteriet. Derfor får du en batterikapasitet, hvis det ikke er innebygd allerede. Batteribeskytteren sparer bilbatteriet ved å slå av kjølevæsken hvis batteriet begynner å gå tomt.

Kjølebokser og varmekasser

Till poser kan også kalles kalde bokser/varmebokser når det henvises til en kjølepose laget i plast eller annet materiale som bidrar til et hardt skall. Dette kan være bra hvis du for eksempel vil ta med kjølevæsken i bilen din. Mange kjølebokser er også utstyrt med varmefunksjon, som også kan være glatte om man vil holde maten på vedlikeholdsvarme. Vi har kjølebokser i forskjellige størrelser som passer til forskjellige formål, men noe for alle. Noen er store og egnet for båt, hjem, campingvogn eller telt og andre litt mindre og egnet for utflukt eller i bilen.

loader
Laster...