Oljepumpe

Leter du etter oljepumpe til bilen din? Da har du kommet rett! Vi selger et stort utvalg av oljepumper til virkelig gode priser til de aller fleste bilmodeller. Oljepumpen er nødvendig for at motoroljen skal nå alle bevegelige deler som krever smøring mens motoren er i drift. Olje leveres til oljepumpen via oljefilteret som fanger opp partikler som kan være skadelige for oljepumpen. Fra oljepumpen går oljen rundt vi kanaler, spor og hull for å smøre kulelagrene og veivakselen. Oljepumpen er en viktig del for motorens mekaniske systemer og helse, og sannsynligvis en av de sterkeste komponentene i bilen din. Det er sjelden oljepumpen bryter og krever reparasjoner eller vedlikehold, men hvis de oppstår problemer med oljepumpen, er det ekstremt viktig at den løses raskt.

Tegn på en dårlig oljepumpe
oljepump

Selv om oljepumpen er en av de sterkeste komponentene i en bil som man regner bør holde så lenge bilruller så er det tider når oljepumpen ikke gjør det. Da er det viktig å gjenkjenne de vanlige varselskiltene for å unngå at motoren slår i tilfelle oljepumpen svikter.

  • Redusert oljetrykk — Det er oljepumpen som regulerer oljetrykk. Oljepumpen er ansvarlig for at oljen når motoren og smører de viktige delene. Hvis oljetrykkslyset begynner å skinne, kan det skyldes at det er feil av oljepumpen. Deretter bør du umiddelbart slå av bilen for å unngå skade på motoren.
  • Økt motortemperatur — Oljen som oljepumpen presser gjennom motoren, bidrar til at motoren kjøles ned og reduserer friksjonen til de bevegelige komponentene. Hvis oljepumpen blir dårlig, øker motortemperaturen og motorens temperaturlampe kan begynne å skinne.
  • Støyende oljepumpe — Selv om dette er ganske sjelden, bør det være årvåken hvis oljepumpen begynner å produsere lyd. Vanligvis de ikke høres fra oljepumpen, men hvis det ville godt gjøre det bør man være ekstra oppmerksom.

Finn riktig oljepumpe til bilen

Hvis du vet at oljepumpen din må byttes ut til en frisk og frisk en, finner du din nye oljepumpe lett her på mekster.no. Bare du kan finne riktig oljepumpe ved å fylle inn regnboksen i regnboksen høyere opp på siden. Når du har gjort dette enkle øyeblikket, vil bare oljepumpene som passer bilen din, vises i produktoppføringen. Hvis du vil ha ytterligere spørsmål angående valg av motorpumpe, vennligst kontakt vår kunnskapsrike kundeservice.

Vi selger oljepumper fra kjente merkevarer som JP Group, Kolbenschmidt, Pierburg, Schadek, Blå print og vår egen rimelige merkevare mekster.

loader
Laster...