Kabler

Din bils el-system har en mengde ulike kabler med ulike oppgaver. Om en kabel går i stykker og du trenger ny, så finner du her en mengde kabler med høy kvalitet til bra priser.

sort-descending

9 Produkter

Kabler til bil

er du på jakt etter nye kabler til din bil? Da har du kommet rett! Vi tilbyr nemlig en mengde ulike kabler til de aller fleste bilmodeller. Din bil behøver en mengde ulike kabler for at de ulike delane i bilens el-system skal fungere. Har du problemer med en del i bilens el-system, er det viktig å kontrollere kablene og sjekke at de sitter som de skal, i tillegg til at du bør sjekke om de er hele eller må byttes. Hvis du har en ødelagt kabel eller en gammel kabel som må byttes, så finner du nye bilkabler her på mekster.no.

For å finne riktige kabler til din bil, kan det vært lurt å bruke vår regnr-boks som du finner høyere opp på nettsiden. Fyll bara inn bilens registreringsnummer, så vises kun de kablene som stemmer overens med din bil. Om du har andre spørsmål er du alltid varmt velkommen til å kontakte våre dyktige og hyggelige kundeservice-medarbeidere.

Vi selger kabler til bil fra kjente varemerker som Autocore, Bosch, Gemo, Hella, Hall Miba, Stermann og mange flere.