El-sett

Hvis du vil at slepekroken skal samhandle mellom bilen og det koblede produktet, er det nødvendig med et fungerende kraftsett. Vi har både universal- og bilsepciske kraftsett, 13-pinners som 7-pinners basert på hva som skal hekte på slepekroken. Du skriver bare inn regnummeret ditt for å hente ut alle de riktige kablene, eller du velger en slepekrok, godt inne i den valgte slepekroken finner du alle kraftsettene som passer til bilen din.

Den vanligste slepekrok kabling er 7-polet, brukes oftere for de som er ment å clutch på tilhenger, hestetransport, båt barrow eller eldre campingvogner. 13-polet fungerer her også, men de er dyrere som de tilbyr et bredere funksjonsområde. 13-polet kabling er mer avansert og kan nemlig operere kjøleskapet fryser i campingvogner, lade batteriet og betjene innvendig belysning.

Vanlige spørsmål

Rutenett
sort-descending

Elsatser til sammenstillingen av tilhengere og campingvogner

Har du planer om å montere en slepekrok på bilen? I tillegg til slepekroken selv, trenger du også et elektrisk sett for slepekrok. Her finner du alle mulige kraftsett du trenger for å montere traileren din til virkelig gode priser. Pass på at du monterer det elektriske settet riktig slik at du ikke har unødvendig etterbehandling. Bestill nytt kraftsett for slepekrok online i dag på mekster.no

Vi selger kraftsett til slepekrok fra kjente merkevarer som Monoflex og JP Group.

loader
Laster...