Oljetrakt

sort-descending

Items 1-12 of 21

Holde oljen på plass med en ny oljepanne!

Hvis bilens oljetrag er ødelagt og må byttes ut med et nytt, finner du ditt nye oljetrog her på mekster.no. Vi selger olje av høy kvalitet til virkelig gode priser til de aller fleste bilmodeller. Oljetraughen sitter bunnen av motoren. Det er i oljetraget at motoroljen finnes som trengs for å smøre motoren. Oljetraughen varierer både i utseende og rommer alt mellom 2-8 liter olje avhengig av hvilken type bil man har. Selv om oppgaven med oljetraget kan sees på så liten som den eneste oppgaven den har er å handle beholdere for oljen, er det utrolig viktig at den er hel.

oljetråg

Hvordan oppdage feil på bilens oljetrag Den vanligste

og enkleste måten å oppdage et ødelagt oljetrag er å sjekke hva det ser ut som under bilen når den står parkert. Hvis oljetraget ble brutt, vil de lekke olje og de vil være synlige som oljeflekker i bakkene når bilen står parkert. Du kan til og med se på oljetraget hvis de ville være feil på det. For eksempel oppstår bulker vanligvis hvis oljetruget har blitt utsatt for korrosjon.

Finn riktig oljetrag

Hvis du vet at bilens oljetrag helbreder, finner du nye oljetrau til bilen din her på mekster.no. For at du skal finne så enkelt som mulig et egnet oljetrag for bilen din, oppfordrer vi deg til å fylle ut regnet nei i regnboksen høyere opp på siden. Når du har gjort dette, vises bare de oljetragene som passer til kjøretøyet ditt i produktoppføringen. Derfra er det bare å velge de oljetraughene du liker mest.

Vi selger oljetrug fra kjente produsenter som JP Group, Metalcaucho, Dansk, Reinz og vårt eget merke mekster.