Lyddemper

På mekster.no er det enkelt å finne en lyddemper som passer din bil. Vi tilbyr et bredt sortiment av lyddempere til de aller fleste bilmodeller.

Dempe lyden av motoren med en høy kvalitet lyddemper

Hvis bilen ikke låtersom vanlig er det store sjanse for at det er en feil med bilens lyddempere. Lyddemperens opppgave er som det fremkommer av navnet, å dempe høye lyder fra motoren. Selv om lyddemperem ikke er konstruert for noen primærfunksjion i eksosanlegget, fyller demperen likevel en vesentlig funksjon for en hyggelig kjøretur. Lyddemperen er konstruert som en lydisoleringssanordning som skal redusere lydstyrken som skapes i motoren. En ødelagt lyddemper kan være direkte farlig da farlige avgasser kan lekke inn i bilen og skape hodepine, ørhet og misbehag blant passasjerene

Hvordan merker jeg at min lyddemper er ødelagt?

Den enkleste og mest selvsagte måten å se at en lyddemper er ødelager, er gjennom deg ulyden som skapes når lyddemperen ikke fungerer som den skal. Vanlig støy som kan oppstå når lydsystemet er ødelagt, er dunkende og klukkende lyd. Hvis du ser under bilen på lyddemperen kan også se på om den kan være skadet på grunn av rust og hull eller ved at vann drypper fra lyddemperen. Visse produsenter lager et dreneringshull på sine lyddempere, så hvis det er bare drypper ett sted, trenger ikke det å være en indikasjon på at det er noe som er defekt, men hvis det derimot drypper på flere steder du bør være ekstra oppmerksom. Motorens temperatur kan også være en indikasjon på at det kan være noe galt med eksosanlegget som f.eks lyddemperen.

I mekster.no finner fremre-, bakre og midtre lyddempere til veldig gode priser. Har du problemer med en defekt lyddemper til bilen din, kan du alltid bruke regnr.boksen høyere opp på nettsiden. Fyll inn registreringsnummeret ditt, og kun lyddempere som passer til bilen din, vises.

Vi selger lyddempere fra kjente produsenter som Dinex, Dansk, Fenno, Jopex og Blue Print.

loader
Laster...