Ladebokser

Vanlige spørsmål

Det er ulike aspekter man ser etter når man kjøper ladetilbehør til bilen. Som forbruker ser du selvfølgelig etter en lav belastningspris, en enkel lading, og den bør ideelt sett gå fort. Hvis du skal kjøpe hjem lader til elbil, trenger du ikke alltid å aspirere etter en rask lading, heller en effektiv ladning av lavere strøm i løpet av natten som ikke ripper på batteriet like mye som en ladning av høyere effekt. Dette betyr at du vil spare penger på å investere i en ladeboks og ladebilen hjemme mot offentlige ladestenger hvor du kan rask lader, bilen din vil vare lenger!

Det første du må finne ut når du kjøper en ladeboks, er det du har for hodegjerde hjemme. Dette bestemmer hvilken kw på lastboksen du kan bruke. De fleste villaene bruker 20A og 25A, du har noen av disse sikringene hjemme slik at du uten problem kan bruke en ladeboks på 3,7 W som bruker 16A i enkeltfase. Hvis du har en 16A sikring i huset, bør du sjekke det elektriske skapet eller kontakte ditt elektriske nettverksselskap for å være på den sikre siden. Hvis du har en ren elbil, anbefaler vi at du søker etter en lasteboks som har 11kw fordi de gjør bruk av tre faser samtidig

Når det gjelder hvilken «Type» du skal kjøpe, det kommer helt an på bilen du har. Den europeiske standarden er Type 2, og vi anbefaler også at du kjøper en lasteboks med Type 2-kontakter på grunn av bevaringstjenestens belastningsbokskvote, nemlig bare for type 2. Vil du imidlertid benytte deg av tilskuddet, men ha en Type 1-bil, kan du bruke en ladeboks med Type 2-kontakter og deretter kjøpe en Type 1-kabel i den ene enden og Type 2 i den andre. Finn ut mer på Conservation Service-nettstedet for å finne ut hvordan du søker om tilskudd.

loader
Laster...