Filter

Håll din bil ren, fräsch och full av kraft med vårt sortiment av filter. Vår passion är att skydda din motor, optimera bränsleförbrukningen och säkerställa ren luft i kupén. Välj våra filter för en smidig körupplevelse och en längre livslängd på din bil. Upptäck vårt utbud idag!

Vi har alle typer filtre til bilen din, selvfølgelig, for god pris!

Filtre

Det finnes ulike typer filter til bil. Uannsett type filter har de som hovedoppgave i de fleste tilfeller å stoppe smuss og andre skadelige partikler fra å komme inn i motorens vitale deler.

Oljefilter

Oljefilteret har til oppgave å stoppe skadelige partikler, metall og liknedende fra å skade bevegelige deler i motoren. Oljefilteret bør byttes hver gang du gjør et oljeskift.

Pollenfilter

Pollenfilter skiller seg fra mange andreav bilens andre filtre ved at den ikke beskytter bil, men passasjerer og sjåfør i bilen. Når du kjører på veien, ferdes du ofte i miljøer hvor det vil mye veistøv, eksos og pollen.

Luftfilter

Luftfilter brukes til å sikre en optmal luftstrøm i bilen. Et gammelt luftfilter gjør at bilens ytelse forringes når lufttilførselen til sylindere ikke blir tilstrekkelig


Følgende filtre er inkludert i vår katalog : Drivstofffilter, kupefilter, oljefilter, servofiltre, luftfiltre, girkassefilter.

Velkommen til mekster.no der du kan kjøpe billige og bra filter til bilen din!