Viskerarm

Det er i viskerarmene til bilen din at du fester viskerbladene. Viskerarmene drives av en motor som igjen gjør at viskerbladene beveger seg over vinduet og gir deg bedre sikt i tilfelle regn og snø. Det er viktig at viskerarmene fungerer ellers vil bilens viskerblad nesten være ubrukelig. Du finner nye viskerarmer her på mekster.no

sort-descending

Et stort utvalg av tørkearmer

torkararm

Har noen av dine viskerarmer på bilen brutt ned og du trenger en ny en, og du vil finne dette på mekster.no. Vi selger et stort utvalg av både bakre og fremre viskerarmer til de aller fleste bilmodeller til virkelig gode priser. Viskerarmen drives av vindusviskermotoren og sørger for at viskerbladene beveger seg over frontruten. Hvis du opplever at viskerbladene beveger seg dårlig, kan det være feilen til viskerarmen. Det er svært viktig at viskerarmen fungerer fordi de er de som får viskerbladene til å bevege seg og dermed får bedre sikt. Det er i viskerarmene at viskerbladene er festet.

For at du skal finne den rette viskerarmen til bilen din så enkelt som mulig, oppfordrer vi deg til å fylle ut regnboksen høyere opp på siden. Når du har gjort dette, vises kun viskerarmene, der passer til din bil, i produktoverføringen. Derfra vil du være sikker på å sjekke hvilken plassering viskerarmen har, slik at du sørger for at du bestiller det du trenger.

Vi selger viskerarmer fra kjente merkevarer som Bosch, JP Group, Original og vår egen Piersworth merkevare mekster.