More info se mindre

Motoroppheng

Upplev bättre körkomfort med våra motorupphängningar. Minskar vibrationer, enkel installation och pålitlig design. Känn skillnaden idag!

Laster inn...

Kjøp motorfestet til bilen din online til gode priser!

motorfäste

Motorhjuloppheng er akkurat slik det høres ut, den delen som holder motoren på plass i bilen. Normalt er det vanligvis 3-4 fester som holder motoren på plass. Dette er nødvendig fordi motoren har mange bevegelige og roterende deler som skaper vibrasjon. Motorbrakettene har vanligvis et lag av gummi for å unngå metall mot metallkontakt. Det er denne gummidelen som også er det vanligste problemet med motorfester. Gummien kan nemlig komme av etter en stund. Dette blir vanligvis lagt merke til ved økt støy fra motor inn for, av (motorstøy) og økt vibrasjonsfilt inne i bilen. Å ha velfungerende og friske motorfester på bilen er avgjørende for optimal funksjon og ytelse. Her finner du flere deler til bilens motorhjuloppheng, for eksempel motorputer, hylser og andre motormonteringsdetaljer.

Mye motorstøy? Så er det på tide å fikse problemet! For å finne de riktige motorfjæringsdelene til bilen din, oppfordrer vi deg til å fylle ut regnet nei i regnboksen høyere opp på siden. Når du har gjort dette, vises bare motormonteringene som passer til bilen din i produktoppføringen. Derfra er det bare å velge delene du trenger.

Vi selger motorfjæringsdeler fra kjente merker som Metalcaucho, Blue print, QH, JP Group og vår egen rimelige merkevare mekster.