Kupévarmer

Å gå ut på en kald morgen til en enda kaldere bil med frostvinduer setter ingen pris på en mandag morgen. Men det er en enkel løsning, og det er å skaffe seg en kupévarmer. Med kupévarmer får du en varm bil om morgenen mens du ikke trenger å skrape bort isen på vinduene og redusere risikoen for tåkevinduer. Du finner din nye kupévarmer her på mekster.no

Vanlige spørsmål

Ekstra varmeelement for en lunere bilklimat

Leter du etter en ny kupévarmer til bilen din? Da har du kommet rett! Vi selger et bredt spekter av coupé-varmeovner til virkelig gode priser. En bil som har vært parkert over natten vil være ganske iskald, spesielt hvis det er vinter. Hvis du imidlertid har brukt en kupé varmeapparat, selv en mandag morgen kan være ganske så hyggelig! Coupé-varmeovner plasserer inne i bilen og har til oppgave å varme opp kald luft. Coupévarmeren trenger strøm fra en stikkontakt, og ved hjelp av en timer kan du enkelt bestemme når varmeapparatet starter oppvarmingen, slik at luften vil ha tid til å være klar før du setter av. Bonusen til den varme luften som coupévarmeren genererer, er at all is på bilens vinduer smelter slik at du ikke trenger å klø på boksene. Det er fint, ikke sant? Varmeapparatet er til og med god fra et sikkerhetsperspektiv, du trenger ikke å tåke på boksene. Nå som du leser alle fordelene ved å ha en coupévarmer, har du sikkert konkludert med at det ikke er noen grunn til å være uten en.

Hvilken du skal velge? Det er ganske enkelt!Hvis du har en mellom eller liten bil anbefaler vi 1400W strøm, for en stor bil eller veldig kaldt klima kan man velge 1900W eller om buss/ekstreme klimaet er 2100W som gjelder.

Hva bør jeg vurdere når jeg kjøper coupé-varmeovner

Det er visse små ting som kan være nyttig å reflektere over før du kjøper coupé-varmeovner. Kanskje det viktigste er hvilken sikring man har hjemme oftest er det 10A, denne typen sikring klarer seg lett med 2100W dvs 1. Kupefad på 1600w og en motorvarmer på 500w. Det kan være unødvendig å kjøpe en stor kupévarmer hvis du ikke kan få effekten ut uansett. Størrelsen på bilen din er også av betydning når du skal kjøpe en coupévarmer, men her er det logisk tenkning som gjelder. En større bil krever en større coupé-vifte og en mindre bil krever ikke en like sterk coupé-vifte.

Defa Laddare

Hot inde i bilen er virkelig god, men varm motor er enda bedre!

At

alt blir tregt og hardt når det er minusgrader ute nok vet de fleste, men ikke alle vet at 75% av motorslitasjen foregår ved bare start,når oljer ikke er på alle overflater og de er kalde, fungerer ikke oljen som den skal. Kaldstarten kan motvirkes med en motorvarmer og resultere i 24% mindre drivstofforbruk og 74% mindre skadelige utslipp dersom man har installert motorvarmer før man kjører vekk. Når motoren er varm, vil den også gå mye fortere til viften begynner å kunne gi bort varme. Kombiner dette med en av DEFAs batteriladere , så har du alt du trenger for sikker drift, da DEFAs system vil da også ha ladet batteriet automatisk i løpet av tiden du har brukt motorvarmeren. Et ladet batteri kan også bidra til et lavere drivstofforbruk fordi generatoren ikke trenger å ta strøm fra motoren for å lade batteriet mens du kjører.

loader
Laster...