Kardang og bakaksel

Her finner du kardangaksler, bakaksler og reservedeler til dem begge til veldig bra priser. Bestill dine nye reservedeler billig online hos mekster.no

Kjøp propellakslinger og bakaksler til gode priser i mekster.no

kardanknut

Er du på jakt etter ny kardanaksel eller bakaksel til din bil, eller bare en del til en av dem? Da er du på rett sted. Vi selger nenmlig reservedeler av topp kvalitet til både kardanaksler og bakaksler til veldig bra priser fra kjente varemerker. For å finne rett del anbefaler vi at du fyller inn ditt rgeistreringsnummer i regnr-boksen høyere opp på nettsiden. Da vises kun de delene som passer til akkurat din bil.

Kardanaksel

Kardanaksler finner du på både biler med forhjulsdrift og bakhjulsdrift. På forhjulsdrevne biler knytter kardanakselen girkassen med bakakselen. En del biler har bare en kardanaksel, mens andre biler kan ha to. Vanligvis består kardanakselen av tre deler som kobles sammen. Kardanakselen har som oppgave å overføre bevegelsen fra girkassen til din bils drivhjul.

Bakaksel

Det finnes to typer av bakaksler, massive og delte bakaksler. En bil kan ha enten drivende eller frirullende bakaksler, avheng av hvilken type bil du har. Har du en bil med framhjulsdrift er det vanligst med frirullende bakaksler, mens på bakhjulsdrevne biler er det vanligere med drivende bakaksel. Bakakselen sitter som du hører på navnet på den bakre delen av bilen og knytter bakhjulene sammen.

Vi selger kardanaksler, bakaksler og tilhørende reservedeler fra kjente varemerker som Herth+Buss Jakoparts, JP Group, Blue Print, Metalcaucho og vårt egea prisgunstige varemerke Mekster.

loader
Laster...