Bilstereo

En bilstereo/mediespiller er et utmerket tilbehør for bilen din som tilbyr en rekke funksjoner. Alt fra kompatibilitet i telefoni, bakkamera og sensorer til navigasjonssystemer. Sørg for at bilen har en DIN1- eller DIN2-ramme, og at du kan gi bilen et moderne utseende.

Vanlige spørsmål

Bilstereo og mediespillere

Liker du å lytte til god musikk mens du kjører bil? Deretter investerer du i en god bilstereo for å få ekte lyd ut av stereofabrikket ditt.

Hvis du har kjøpt en litt eldre bil, ikke valgt for en mediespiller eller kanskje ønsker å oppgradere, har vi ting! En mediespiller tilbyr så mye til deg som sjåfør. Har du en DIN1 eller DIN2 ramme så er det bare å kjøpe og installere.

Hvis du skaffer deg en mediespiller, er det en rekke funksjoner å bruke. Et viktig aspekt å ha i baktanke er i tilfelle du bruker en Apple- eller Android-enhet. For å gjøre det enkelt, har du en Apple smarttelefon vil du ha Apple CarPlay, har du en Android du vil ha androidauto.. Begge operativsystemene vil imidlertid være kompatible med både Android og Apple, men du vil ikke kunne benytte deg av alle funksjonene.

En veldig smart funksjon som er gjeldende over hele verden i dag er applikasjoner. Mediespillere støtter et bestemt utvalg av apper, for eksempel kan du bruke Wase og Spotify direkte i mediespilleren i stedet for å gjøre det på mobil, noe som reduserer risikoen for å distrahere deg. Effektiv og stilig med berøringsskjerm kontra en vanlig bilradio, ikke sant? Det er få grunner til ikke å gjøre bilen din moderne og smarttelefon tilpasset!

loader
Laster...