Bremseskjold

Bilens Bremseskjoler beskytter bremsene dine mot smuss, grus og andre ting som kan påvirke bremsene dine negativt. Selvfølgelig slites bremseskjoldene mer enn andre deler av bilens bremsesystem fordi de er direkte utsatt for alle belastninger. Sørg derfor for å sjekke bilens bremseskjolder innimellom for å sikre at de utfører sin funksjon. Hvis bilen din har behov for nye bremseskjolder finner du passende bremseskjolder her enkelt og greit ved hjelp av vår regnr-boks nedenfor.

Beskytt bilen bremser med bremseskjold

Bremseskjold er som som det høres ut som, et skjold som ligger over bremsene bremsene for å beskytte mot blant annet skitt og grus. Det er altså din bils bremseskjold som står imot vær, vind og skitt. Skjoldene slites åpenbart raskere enn mange andre deler som inngår i bremsesystemet. Det sitter bremseskjold ved hvert hjul og det er viktig at de er hele, da de beskytter noen av de viktigste delene på din bil. Bremseskjold lages vanligvisi aluminium og fanger opp bremsestøvet som oppstår når du bremser.

Se til at dine bremseskjold er hele og frie for rust og om de ikke skulle være det, så finner du dine nye bremseskjold på mekster.no. Er du usikker på hvilke bremseskjold som passer til din bil? Det er ikke noe problem. Fyll bare inn ditt registreringsnummer i regnr-boksen høyere opp på nettsiden. Da vises kun de bremseskjoldene som passer til akkurat din bil.

Vi selger bremseskjold fra kjente produsenter som JP Group, Klokkerholm og vårt eget prisgunstige varemerke Meksters.

loader
Laster...