Hjulbolt / Pinnebolt

På jakt etter nye hjulbolter til din bil? Ikke noe problem! Du finner dine nye hjulbolter her til veldig bra priser.

sort-descending

Et bredt spekter av hjulbolter og studs

Her finner du hjulbolter, også kalt pinnebolter og hjulmuttere til din bil. Hjulboltene er det som holder sammen med bilens nav. Vi anbefaler at man fester disse i henhold til bilens instruksjonbok og ikke mer enn det.. Husk at om du har aluminiumfelger anbefales det at man ettersstrammer boltene etter cirka 100 km kjøring. Husk at det kan være forskjell på boltenes størrelse om du har ulike felger til dine sommer- og vinterdäck.

hjulbolt

Ved et hjulbytte finnes det en del saker du bør tenke på når det kommer til hjulboltene. Pass på at du bruker riktig verktøy, så du ikke skader hjulboltene. Forsøk å unngå at boltene blir skitne da det kan skade dem.

Om du ikke har oversikt over lengde eller diameter på dine bilbolter, så er det ikke noe problem. Du finner dem enkelt likevel her på mekster.no. Det eneste du trenger å gjøre er å taste inn ditt registreringsnummer i regnr-boksen. Ved å gjøre dette vises nemlig kun de hjulboltener som passer akkurat din bil.

Vi selger hjulbolter fra kjente produsenter som JP Group, Original, QH, Metalcaucho, Monroe og vårt eget varemerke Mekster.