Avtagbart tilhengerfeste

Her finner du alle våre flyttbare tovkroker! Skriv inn regnumre for å få frem de som passer bilen din. Perfekt valg for alle som ønsker muligheten til å bruke alle funksjonene i tilhengerfestet, men samtidig synes det er stygt og unødvendig når det ikke er i bruk, vet vi!

En avtakbar slepekrok kan også bli dyrere, men man får en mer jevn og bærbar løsning som gir flere muligheter og valg. Enkel å ta av fra bilen, enkel å montere på bilen — ingen verktøy er nødvendig når slepekroken er montert.

Vanlige spørsmål

Rutenett
sort-descending

Fjernbar stry tilhengeren og caravan

Vil du ha en jevn løsning for å transportere uhåndterlige ting med bilen din? Selvfølgelig er trailer den beste løsningen. Men for å kunne bruke tilhenger, trenger de en slepekrok. Her på mekster.no finner du alle former for flyttbare slepekroker. En slepekrok er alltid godt å ha i bilen sin. Du setter den på lett når du skal bruke den og ta av slepekroken når du er ferdig. Selv om den faste slepekroken er den mest «populære» slepekrok, er det noen fordeler med en avtagbar slepekrok. En avtakbar slepekrok er ikke i veien når du skal pakke ting i bagasjerommet og du ikke risikerer at buksene blir skitne. En flyttbar slepekrok er heller ikke et fastkjørt øyeblikk når du slår av hvis bilen er utstyrt med PDC-funksjonalitet. En avtakbar slepekrok er også penere på bilen fordi du kan fjerne den når den ikke er i bruk.

Finn riktig delelig slepekrok for bilen din

Har du bestemt deg for at du foretrekker den flyttbare slepekroken til den faste slepekroken? Her på mekster.no finner du mange delbare slepekroker til de aller fleste bilmodeller til virkelig gode priser. For å finne en passende delelig slepekrok bil, trenger du bare å legge inn regn nei i regnr boksen høyere opp på siden. Når du gjør dette, vil du finne ut om den passer best med for eksempel en loddrett flyttbar slepekrok eller en vannrett flyttbar slepekrok . Da er det bare å velge slepekroken du liker mest. Lykke til!

Her på mekster.no finner du flyttbare slepekroker fra den berømte produsenten Monoflex.

loader
Laster...