Oljefilter

Hvis du har planer om å skifte olje, er det også på tide å skifte oljefilter. Hensikten med oljefilteret er å filtrere ut skadelige partikler fra motoroljen for å forhindre at motoren blir skadet. Du finner ditt nye oljefilter her på mekster.no til virkelig gode priser fra kjente merkevarer.

På tide å skifte oljefilter? Filtre for optimal ytelse til bra pris!

Her finner du et bredt spekter av oljefiltre for de aller fleste bilmodeller til virkelig gode priser. Et oljefilter er en liten reservedel som filtrerer oljen i bilens motor, og det er svært viktig at motoren føles bra og fungerer som den skal. Oljefilterets jobb er å filtrere ut partikler fra motoroljen. Hvis du ikke filtrerer ut skadelige partikler, kan de fleste bevegelige deler i bilens motor ta skade. Oljefilteret fanger metaller og andre partikler og forsyner motoren med en ren smøreolje. Hvis noen av disse partiklene skulle være svært store, er det fare for at de sitter fast i bilens motor, noe som kan føre til at du trenger å fikse dette. Det kan koste flere tusen å fikse en slik feil, så sørg for at du alltid har et velfungerende oljefilter.

Når du bytter oljefiltre
oljefilter

når du bytter olje, er det også på tide å bytte oljefiltre. Når et filter blir tilstoppet, kan det ikke ta opp flere partikler og må derfor byttes ut. Oljefilteret bør endres minst en gang i året eller hver 1500 miles. Å bytte oljefiltre selv er vanligvis relativt enkelt og noe som man kan gjøre hjemme uten problemer. Det du trenger å gjøre først er å tømme motoren av olje. Husk at når du bytter oljefiltre, skal du levere det gamle oljefilteret sammen med oljen til en miljøstasjon som håndterer farlig avfall.

Finn riktig oljefilter

Her på mekster.no er det lett å finne riktig oljefilter for bilen sin. Den enkleste måten å finne riktig oljefilter på er å fylle inn regnboksen i regnboksen høyere opp på siden. Når du har gjort dette, vil bare filtrene som passer bilen din vises i produktoppføringen, og det er bare å velge de oljefiltrene du synes føler deg best. Hvis du fortsatt har spørsmål eller bekymringer om valg av oljefiltre, kan du alltid henvende deg til vår kunnskapsrike kundeservice. De er mer enn glade for å hjelpe deg med å svare på spørsmålene dine.

Vi selger oljefiltre fra de kjente merkene Bosch, Hengst filter, Herth+Buss Jakoparts, Japanparts, JP Group, Mahle Original, Mann-Filter, QH, Valeo, Blue Print, Metalcaucho og vårt eget merke mekster.

loader
Laster...