Drivstofftank

Alla bilar med förbränningsmotor har en bränsletank. Det är i bränsletanken man fyller på bränsle som i sin tur gör att din bil går att köra. Om din bränsletank skulle gå sönder är det viktigt att denna ersätts så snabbt som möjligt eftersom problem med bränslesystemet kan vara skadligt for bilen och bli väldigt kostsamt. Du hittar din bils nya bränsletank här på mekster.no

Alle for en fungerende drivstoffsystemet til god pris online!

Leter du etter en ny bensintank til bilen din? Da har du kommet rett! Vi har et bredt utvalg av drivstofftanker for de aller fleste bilmodeller til virkelig gode priser. Alle biler med forbrenningsmotor trenger en tank for å lagre drivstoff, disse tankene kalles drivstofftank. I drivstofftanken fyller du opp med drivstoffet bilen din drives av som bensin, diesel eller gass. En drivstofftank kan være laget av enten plast eller stål eller aluminium. I dag er det vanlig at mange bilprodusenter lager sine drivstofftanker i plast da disse har evnen til å endre formen en liten stund ikke ruster.

Tegn på problemer med drivstofftanken

Et problem med drivstoffsystemet kan både stå deg veldig dyrt og være skadelig for bilen din. Derfor er det viktig at du reparerer feilene så snart som mulig og bytter drivstofftanken om nødvendig. Det er noen tegn på at det kan være problemer med drivstofftanken som du bør være oppmerksom på.

    lock bränsletank
  • Bilen trekker betydelig mer drivstoff enn vanlig
  • Bilen rykker mens du kjører.
  • Ubehagelig duft av drivstoff i rommet.
  • Spor av drivstoff under kjøretøyet.
  • Underlegen kraft i motoren

Hvis du har kommet til det faktum at drivstofftanken er ødelagt og må byttes ut, finner du din nye drivstofftank her. Du finner det enkleste ved å fylle inn regnboksen i regnboksen høyere opp på siden. Når du har gjort dette, vil bare drivstofftankene som passer bilen din være synlige. Derfra er det bare å velge drivstofftanken du liker best.

Vi selger drivstofftanker fra de kjente merkene JP Group, Dansk, Jopex, Klokkerhom, Valeo, Blue Print og Metalcaucho.

loader
Laster...