Eksosanlegg og eksosrør

Förbättra bilens prestanda med våra högkvalitativa delar. Minska ljud, öka effekt och gör avgaserna mer miljövänliga. Fräscha upp avgassystemet med rör, katalysatorer, filter och ljuddämpare. Undvik skrammel och rost, kör längre och minska bränsleförbrukning. Beställ online, få nytt avgassystem!

Alt for bilens eksosanlegg og eksosrøret

På tide å endre eller friske opp bilens eksosanlegg? Her på mekster.no finner du alt du trenger for at eksosanlegget skal bli nytt igjen. Eksosanlegget er ansvarlig for å redusere motorstøy, øke motoreffekten, redusere drivstofforbruket og gjøre eksos mer miljøvennlig. Avtrekksrøret i eksosanlegget må være nøye utformet for å lede giftige og skadelige gasser vekk fra motor og bil. Eksosanlegget selv starter ved motoren og slutter på enden av eksosrøret. Fra motoren går det en eksosmanifold som leder eksos gjennom flere forskjellige sylindre og ut til eksosrøret. Men det er langt flere deler i et eksosanlegg enn det, her lister vi noen av dem:

  • Eksosrør
  • Catalyst
  • Particle filter
  • Eksosrør pakninger
  • Varmebeskyttelse
  • ark Lyddempere

Når du endrer eksosanlegg?

Hvis det skrangler og kommer støy fra bilens eksosanlegg mens du kjører, er det et tegn på at noe ikke har rett på. Det samme gjelder hvis du oppdager rust på eksosrøret eller andre vitale deler av eksosanlegget. Dette er klare tegn på at det er på tide å ta en skikkelig titt på eksosanlegget og fikse eventuelle feil. Hvis du er uheldig, kan eksosrøret begynne å lekke og slippe giftig røyk inn i bilens coupé. Med andre ord, bør du ta eksosfeil alvorlig og rette så snart som mulig. Du vil ikke kjøre miles og inhalere dårlig utmattelse eller med en bil som lyder. Ikke bare er det dårlig for deg, men også miljøet og drivstofføkonomien.

Kjøp deler til bilens eksosanlegg online

Eksosanlegget har vært en viktig bestanddel siden den første forbrenningsmotoren kom med. Først var systemets eneste oppgave å transportere bort eksos som dannes ved forbrenning i motoren. Nå gjør eksosanlegget så mye mer. Nå er komponenter som øker bilens ytelse og renser eksosen, lagt til. Å ha et velfungerende eksosanlegg er viktig fra flere aspekter, ikke minst for miljøet og din egen sikkerhet, men det påvirker også drivstoffkjørelengde.

Avgassystem

Hva består et eksosanlegg av?

Et helt eksosanlegg består av flere deler med forskjellige oppgaver. Vanligvis består et eksosanlegg av en opphengsanordning, katalysator, lyddemper, eksosrør, og genrør. Så med oss på mekster.no finner du komplette eksosanlegg for bilen din, men også delene separat.

Hvis du synes det er vanskelig å vite hvilket eksosanlegg som passer for bilen din, kan du alltid fylle ut regn nei. I regnboksen høyere opp på siden vil bare eksosanleggene som passer bilen din bli vist.

Vi selger eksosanlegg fra de populære merkene Dinex, Dansk, Jopex og vårt eget merke mekster til virkelig gode priser.

Her på mekster.no finner du et stort utvalg av reservedeler til bilens eksosanlegg til virkelig gode priser fra kjente merkevarer som Fenno, Dinex, Jp Group, febi, Reinz og mer. Uansett hvilken bildel du leter etter eksosanlegget ditt, finner du en passende del for bilen din her lett. Det eneste du må gjøre er å finne den rette bilen delen er å skrive regn ingen inn i vår smarte regnr boks høyere opp på siden. Når du har gjort dette, vises kun de dele, der passer til din bil, i produktoverføringen. Så går det bare inn i kategorien du er interessert i, og du vil finne passende deler til eksosanlegget ditt på kort tid.

loader
Laster...