Katalysator

Håll din bil ren och miljövänlig med våra katalysatorer och partikelfilter. Minska utsläppen och följ reglerna. Byt en skadad katalysator eller se till att din dieselbil har ett effektivt partikelfilter. Vi har rätt produkter för din bil.

Finn riktig katalysator til bilen på mekster.no

Bilens Catalyst er for å redusere skadelige utslipp fra bilens motor.

En katalysator er standard på dagens biler, og konverterer forurensningseksosen til karbondioksid og vanndamp. En skadet katalysator kan begynne å frigjøre urenset eksos, derfor bør den byttes raskt. Hos mekster.no finner du katalysatorer som passer for de fleste bilmodeller.

Det finnes flere varianter, deler og eksosrengjøringssystemer avhengig av bilen man kjører. En bils eksos er der for å redusere utslipp av miljø- og helseskadelige stoffer. På mekster.no finner du alt du trenger for bilens eksosrengjøringssystem. Det finnes lover og regler rundt hvor mye eksos en motorvogn har lov til å avgi så derfor er det viktig at man har et eksosbehandlingssystem som oppfyller kravene og er så snill mot miljøet som mulig.

Katalysator

Ulike typer eksosgassrensing

En del i eksosgassbehandling er katalysatoren. Bilens Catalyst er for å redusere skadelige utslipp fra bilens motor. En katalysator er standard på dagens biler, og konverterer forurensningseksosen til karbondioksid og vanndamp. En skadet katalysator kan begynne å frigjøre urenset eksos, derfor bør den byttes raskt. En annen type eksosgassrensing er partikkelfiltre. Partikkelfiltre sitter på biler med dieselmotorer og er for å skille skadelige partikler fra motoreksos. Et partikkelfilter sitter i utløpsstrømmen til eksosanlegget og kan fjerne opptil 99,9% av partiklene. På mekster.no finner du katalysatorer og partikkelfiltre som passer til de fleste bilmodeller.

loader
Laster...