Stabilisatorstag

Dårlig hælhemmere kan være vanskelig å oppdage, men de er noen tegn som tyder på at de bør vurderes. Å klunke lyder fra dekkene eller et ratt som føles «løs», kan være tegn på at bilens hælhemmere må byttes ut. Du finner nye hælhemmere her på mekster.no jevnt og enkelt ved å fylle ut regnboksen nedenfor.

sort-descending

Bredt utvalg og gode priser på stabilisatorstag

Her hos mekster.no finner du et bredt spekter av høykvalitets dempehemmere til virkelig gode priser. Crap-hemmere har til oppgave å stabilisere bilens for- og bakvogn og koble til flere andre bildeler. Dermed bidrar kammehemmeren til en myk og bøyelig tur. I tillegg til dette forbedrer kammehemmeren også støtdemping, noe som betyr at bilen ikke vingler like mye når den svinger med bilen. Det hindrer deg dermed i å miste kontrollen over bilen. Hvilken foldehemmer du trenger, skiller seg mellom forskjellige biler, men en ting som er sikker på at det er viktig at det ikke er slitt eller ødelagt da det er en viktig komponent på bilen din.

Når skal jeg bytte fading inhibitor
krängningshämmare

Hvis du vet med deg at fading inhibitor er ødelagt, bør du tydelig erstatte den direkte. Men det er ikke alltid man betaler oppmerksomhet til det faktum at det er nettopp forvrengningshemmeren som må byttes ut. Det er noen klare tegn, derimot, at det kan være på tide. Hvis du hører klunking eller merkelige lyder som kommer fra dekkområdet, kan det være foldehemmeren som er feilen. Du kan også oppdage at det er en feil i fading inhibitor gjennom bilens styring. Et eksempel er at rattet kan føle seg løs og bilens «karosseri» vil svinge mer enn før.

Hvis du nå har fastslått at det er den trengende inhibitoren du må bytte ut, finner du din nye her på mekster.no. For å finne riktig crowding inhibitor for bilen din, oppfordrer vi deg til å fylle ut regnet i regnboksen høyere opp i siden. Ved å gjøre dette, vises bare de kroningshemmere som passer til din spesielle bil.

Vi selger crease-hemmere fra kjente merker som A.B.S, Bendix, dansk, Herth+Buss Jakoparts, JP Group, Lemforder, Original, QH, Blå print, Metalcaucho, Monroe og vår egen rimelige merkevare mester.se