Fritidsbatterier

Fritidsbatterier er i mange tilfeller spesialdesignet for å håndtere både krevende situasjoner og opprettholde kapasiteten selv etter mange ladesykluser. Her finner du et variert utvalg fritidsbatterier til mange kjøretøytyper og ulike formål. Med en konstant forpliktelse til kvalitet, utvider vi utvalget for å dekke våre kunders behov.

fritidsbatteri

Et rekreasjonsbatteri er ikke det samme som et startbatteri, selv om de minner om hverandre i utseende. En måte å skille mellom batteriene på er hvordan de leverer strøm. Et rekreasjonsbatteri gir lite strøm over lengre tid, mens et startbatteri gir høyere strøm i en kortere periode. Et rekreasjonsbatteri trenger i utgangspunktet alle som bringer campingvognen med seg til en nydelig camping eller båten ut til sjøen for å feire ferien. Fritid batterier forsyne campingvogn eller båt utstyr som kjøleskap, lamper, vannpumpe, radio etcetera med strøm. Med et godt rekreasjonsbatteri, kan du nyte ferien til det fulle unngå å bekymre deg for at viktig utstyr vil slutte å fungere.

Båtbatteri

Kan et fritidsbatteri brukes i en båt? Ja, fordi de fleste båter ikke har en startmotor på samme måte som en bil, fungerer et rekreasjonsbatteri helt fint. Et båtbatteri kan til og med kalles et maritimt batteri, men er det samme. Enten du har hurtigbåt eller seilbåt, vil det være behov for et båtbatteri før eller senere. Båtens batteri brukes til flere gjenstander, for eksempel baugthrustere, vinsjer, ankere, belysning med mer. Et båtbatteri skal kunne tåle en viss mengde fuktighet. Men tenk unsaett om hvordan du monterer batteriet, en feilplassering kan potensielt forkorte levetiden til båtbatteriet. Uansett hvilken båtmodell du har eller hvilket batteri du trenger, har vi forhåpentligvis noe for deg, du er usikker på hvilket batteri du skal velge, og du er alltid velkommen til å kontakte oss.

Her hos mekster.no finner du fritidsbatterier som passer til de aller fleste energibehov i styrker mellom 75 A - 220 A. Vi selger fritidsbatterier til virkelig gode priser fra det berømte Monbat-merket.