Startkabel og starthjelp

Vær forberedt på det uforutsigbare! Sørg alltid for å ha et par startkabler i bilen i tilfelle du skulle ha et uønsket stopp eller være redningsmann i nød! Her på mekster.no finner du startkabler til virkelig gode priser.

Leter du etter oppstartskabler til bilen din? Da har du kommet rett! Her finner du et bredt utvalg av startkabler til virkelig gode priser. Vi anbefaler at alle bileiere har minst et par oppstartskabler i bagasjerommet hvis du ville være i tilfelle at bilen ikke starter. Vær forberedt på å hjelpe bilen med å starte på nytt hvis batteriet skulle dø.

startkablar

Begynn med oppstartskabler

  1. Kontroller at begge kjøretøyene har samme spenning, Mer moderne biler har ofte det samme, men en veteranbil kan ha 6 volt og lastebiler kan ha 24 volt. Har strømføringskjøretøyet betydelig mindre batteri enn det som er utladet? Da er det en fordel å finne en annen bil med omtrent samme batteristørrelse i stedet. Men korset er derimot ganske utmerket.
  2. Slå av bilen som skal gi strøm.
  3. Finn plusspolene på bilbatteriene og klem de røde endene på startkablene.
  4. Se erte på minusspolen på bilen som har et fungerende bilbatteri, klem den svarte enden av lanseringskabelen.
  5. Den andre svarte enden av lanseringskabelen klemmes på en ulakkert metalloverflate på bilen hvis bilbatteri ikke virker.
  6. Pass på at kabler ikke er plassert slik at de kan trekkes inn i vifte- eller drivbelter og at kjøretøyene ikke står slik at de kommer i kontakt med hverandre slik at strømmen kan vandre mellom kjøretøyets metalloverflater.
  7. Start deretter motoren på bilen som har et fungerende bilbatteri og skal gi starthjelp.
  8. Jeg er åtte år. Endelig prøver du at starte bilen, hvis bilbatteri ikke virker.
  9. Fjern deretter kablene begynner å fjerne klemmen som sitter i motorrommet på bilen som har fått strøm.

Her på mekster.no finner du både oppstartshjelp og startkabalr fra de kjente merkene Autocore, JP Group, King, Raco, Ring og Safedriver.

loader
Laster...