Viskerblad

Å ha gode viskerblad er viktig for deg å se godt i dårlig vær og kunne kjøre bilen din trygt. Men over tid slites viskerbladene ut og gummien kan tørke og etterlate striper og spor og i verste fall til og med ripe i vinduet. En tommelfingerregel er å skifte viskerblad hver 6. måned for alltid å ha et velfungerende og trygt viskerblad på bilen. Her på mekster.no finner du viskerblad til virkelig gode priser fra flere populære produsenter!

Vanlige spørsmål

sort-descending
torkarblad

Leter du etter viskerblader til bilen din? Da har du kommet rett! For eksempel har vi et stort utvalg av viskerblader til virkelig gode priser fra flere populære merker. Å ha gode og fungerende viskerblader på bilen er svært viktig for deg å ha god sikt uansett værspill. Viskerbladene hjelper deg med å feie bort både regn og snø, slik at du kan kjøre bilen uhindret. Slitte viskerblader kan gjøre synligheten verre i verste fall ved å etterlate striper og spor mens du løper. Er viskerbladene virkelig slitt de kan til og med ripe bilen din firkant, og sikkert vil du heller endre viskerblader med jevne mellomrom enn hele bilvinduet? Det er når gummien tørker og brister at viskerbladene måtte byttes ut og i verste fall selv rust kan begynne å oppstå. Det er da det er fare for å skrape bilvinduet. Viskerbladene er reservedel som du bør endre med jevne mellomrom, en tommelfingerregel vanligvis vare 6 måneder.

Finn riktig viskerblad til bilen din!

Her på mekster.no finner du viskerblader fra kjente merkevarer som Bosch, Champion, JP Group, Trico, Valeo og vår egen rimelige merkevare mekster. Siden alle viskerblader ikke er kompatible med alle biler, er det viktig at du velger et par som passer slik at du ikke står der med ubrukelige viskerblad når bilen trenger nye. Men å finne nye viskerblader er ikke noe problem her på mekster.no. Det eneste du trenger å gjøre for å finne riktig viskerblad for bilen din er å fylle ut registreringsnr i feltet høyere opp på siden. Når du har gjort dette, vises kun viskerbladene, der passer til din bil, i produktoverføringen. Derfra er det bare å velge viskerbladene du liker mest.

Flate bladviskerblader

Hovedforskjellen mellom flate blader og tradisjonelle viskerblader er oppbyggingen. Flate blader består av en ramme laget av fjærstål som gjør at den blir tynnere og slankere. Flate blader er også utstyrt men en spoiler som gjør at trykket på boksen øker, dette øker igjen vannavrenningen på frontruten og minimerer risikoen for at viskerbladet vil løfte fra frontruten ved høyere hastigheter.

På grunn av bladets utforming øker også synsfeltet og bilens aerodynamikk. Bladet er 50% lavere og luftmotstanden på bladet avtar med 25% ved bruk.

Fordeler og ulemper med flatt blad

  • + Jevnere tørking — Bedre tørking
  • + Øker synsfelt — 50% lavere
  • + Lavere luftmotstand — reduseres med 25%
  • + Diskret design — mindre og smalere design
  • + Lyder mindre — ingen vindsus - Snapper
  • dyrere enn de tradisjonelle viskerbladene

Fordeler og ulemper med tradisjonelle viskerblader

  • + Billigste på markedet
  • + Robust konstruksjon som varer lenge
  • + Selv tørking
  • - Eldre konstruksjon - høres mer