Fjerning av insekter

Ingen setter pris på blindpassasjer, med god insektfjerning, det kan løses. Insektmiddelene du finner her løser opp protein og animalsk fett på kort tid og sørger for at bilen er fri for døde insekter på kort tid. Kjøp insektfjerner på mekster.no fra ledende produsenter til ekte kanonpriser.

Svært vanlig å bli møtt som bileiere er insekter som setter seg fast både til karosseri, frontruten og på bilens kjølerjenter. Insekter inneholder protein og kan derfor være vanskeligere å få fjernet enn vanlig skitt. For å løse dette må man kjøpe spesiell rengjøring. Insektfjernere fjerner alle proteinrester fra insekter raskt og effektivt. Her på mekster.no finner du et fint utvalg av insektfjernere som gjør at du kan kvitte deg med alt det gjerrige på kort tid. Vi selger insektfjerning fra kjente merker som Hagmans, Simoniz, Turtle Wax og Motip til ekte kanonpriser.

insektsborttagning

Å fjerne insekter fra bilen

Sommertider betyr at mange insekter sitter fast på bilen. Med bare vanlig bilsjampo er det vanskelig å fjerne insekter fordi de ikke inneholder de riktige ingrediensene for å oppløse proteiner og animalsk fett. Det første skrittet mot å motvirke insektene som sitter fast i bilen din i utgangspunktet er å ha en nyvokset bil, for da er de vanligvis nok til å skylle bort insekter med vanlig høytrykks vaskeri. Et annet alternativ er å eliminere insektene etter hver biltur før de har tid til å tørke fast. Begge disse måtene er ganske tidkrevende, fordi hvem kan stå å vokse bilen i tid og otime eller tørke bort insekter hver dag? Den glatte og raske løsningen er å sprøyte bilen med insektfjerning og tørke bort. Alle våre insektfjernere har en god effekt mot tørkede insekter på bilkroppen. Derimot har Turtle Wax i flere tilfeller vært den som utmerket seg i tester.

Kjøp din insektmiddel online på mekster.no og få en bil fri for insekter på et øyeblikk.

loader
Laster...