Skinn- og lærpleie

Lærseter har mange fordeler, de er både ryddige og praktiske. I tillegg føler de seg virkelig luksuriøse glidende rundt i et bilde med friske skinnseter. Over tid kan skinnet imidlertid bli dehydrert og misfarget, men det er mulig å løse med riktig skinnrengjøring og lærpleie. Her på mekster.no finner du alt du trenger for at skinnsetene dine skal bli nye igjen.

Rutenett
sort-descending

Items 1-12 of 14

Skinnseter er både stilige, luksuriøse og praktiske, men over tid kan skinnet bli misfarget og dehydrert, og da vil de kreve riktig type skinnrengjøring og skinnpleie for at det skal være friskt igjen. Fordelen med skinnseter er at det er lett å rengjøre hvis man ved et uhell skulle søle på dem mens ulempen er at lærpolstring ikke setter pris på kroppsvæsker. Kroppen utskiller nemlig salter som lærpolstringen ikke liker. Når du skal rengjøre skinnsetene dine, begynn med å sprøyte en liten overflate med skinnrengjøring eller skinnpleie og gni med mikrofiberduk til smusset løses opp og tørker bort med en ren mikrofiberklut. Fortsett denne prosessen og rengjør og behandle små overflater om gangen for å få best mulig resultat.

Kjøp skinnrengjøring og lærpleie til gode priser på mekster.no, vi selger skinnrengjøring fra kjente merker som Hagmans, Motip og Simoniz.

loader
Laster...