Remskive

Ge din bil kraft med våra premium remskivor. Byggda med precision och kvalitet för enastående prestanda och pålitlighet. Öka acceleration, minska bränsleförbrukning och maxa körupplevelsen. Ta kontroll över vägen med våra remskivor.

sort-descending
remskiva

Her finner du et bredt spekter av trinser for bilen din for de aller fleste bilmodeller til virkelig gode priser. Det finnes to typer remskiver: remskive til veivaksel og tilbehørsstrimler. Det er hovedsakelig trinser til veivaksel du finner her. Veivakselskiven drives av veivakselen som sitter montert på hovedakselen. Når bilens motor er i gang, begynner remskiven å rotere. Remskiven er platen som for eksempel beltet sitter fast rundt og som roterer og driver stroppen rundt. En slitt eller ødelagt remskive fører til at motorens funksjon forverres.

Hvis bilen trenger en ny trinse, finner du din nye her på mekster.no. For å finne en passende trinse til bilen din så enkelt som mulig, oppfordrer vi deg til å fylle ut regnboksen i regnboksen høyere opp på siden. Når du har gjort dette enkle øyeblikket, vises bare remskivene som passer bilen din i produktoppføringen. Hvis du fortsatt har spørsmål eller spørsmål angående valg av trinse, er du alltid hjertelig velkommen til å kontakte vår kunnskapsrike kundeservice. De vil mer enn gjerne hjelpe deg med å finne en passerende remskive for bilen din.

Vi selger trinser fra de kjente merkene Bosch, Herth+Buss Jakoparts, JP Group, QH og vårt eget merke mekster.