Polish

Starte lakken blir stygg og små-riper, hvorfor ikke kjøpe litt polsk og rengjør lakken virkelig riktig, få de små riper av! En usedvanlig god måte å forberede bilen voksing, slik at du får en ren og glatt overflate som voksen kan feste seg på.

Rutenett
sort-descending

Items 1-12 of 14

Det er mange som vil briljere på gatene og få den wow-effekten der folk løfter øynene bort fra mobiltelefonene. Hva er da en bedre måte enn en blank, fin og ren lakk som nesten blender folks øyne. For å oppnå den perfekte glansen på bilen, er polering en utmerket måte å oppnå glans på! Før polering bør først vaske bilen, så kan du begynne å polere og siste voksing bilen for glans å forbli lenger.

Før du polerer bilen, er det viktig at du rengjør den, gjør en grundig rengjøring med bilsjampo. Når bilen er ren, bør du også skrubbe den med rengjøringsleire også kjent som en leirestang. Et effektivt produkt som renser det du egentlig ikke blir fjernet med en vanlig bilsjampo. Når du gni leirebaren mot lakken, blir du overrasket over hvor mye smuss som er igjen. Lakken har små smusspartikler i form av asfalt og flygerust som er vanskelig å se med det blotte øye. For å gjøre denne prosessen enklere, bør du kjøpe smøre/leireturer, hele arbeidet går raskere og blir mer forsiktig for armene dine.

Deretter kommer poleringen, det trinnet som gjør en stor forskjell visuelt, rensetrinnet som setter grunnlaget for voksing resultat. Tross alt polerer du lakken for å få en blank og glatt overflate som du deretter dekker med bilvoks slik at din nå fine lakk vil vare lenger.

loader
Laster...