Hjullager / Hjulnav

Hjullager, hjullagersett og hjulnav til din bil finner du her! Fyll inn ditt registreringsnummer i regnr-boksen og finn rett deler til din bil.

Hjullager og hjulnavet til bilen din på en god rate

Er du på jakt etter nye hjulnav eller hjullager til din bil så finner du dem her på mekster.no. Ved hvert hjul sitter det montert et hjulnav som festes med hjelp av hjulmuttere. Inni hjulnavet finner du hjullager som har en viktig funksjon når det kommer til din bils fjæring. Sammen gjør disse to bildelene at bilen kan bevege seg fremover. Det er hjullagret som gjør at hjulet roterer. Vanligvis finnes det både et ytre og et indre hjullager montert ved varje hjul. For at din bil skal rulle sikkert bør du kontrollere bilens hjullager med jevne mellomrom.

Når er det på tide å bytte hjullager?

hjullager

Hjullagret har en avgjørende funksjon hva gjelder bilens bevegelse og det er viktig at de er hele og er er i en så god forfatning at de kan utføre sin oppgave. Det finnes ulike måter du kan merke at det er på tide å bytte hjullager. En av desse er ulyd fra din bils dekkområde. Du kan nemlig høre støy som øker i styrke når du gasser. Om det er feil på hjullageret kan du noen ganger også merke det på rattet eller at du opplever at bilen trekker til en av sidene mens du kjører. Du kan også avdekke problemer med hjullageret ved å se på selve dekket. Det kan nemlig oppstå ujevn dekkslitasje.

Hos mekster.no kan du kjøpe hjulnav, separate hjullager og også hele hjullagersett av høy kvalitet som passer de fleste bilmodeller. For å unngå bomkjøp oppfordrer vi deg til å taste inn ditt registreringsnummer i regnr-boksen høyere opp på nettsiden. Da vises nemlig kun hjullager, hjulnav og hjullagersett som passer akkurat din bil.

Vi selger hjulnav, hjullager og hjullagerssett fra kjente produsenter som A.B.S, Bendix, Fag, Herth+Buss Jakoparts, JP Group, Original, QH, SKF, Stermann, Blue print, Metalcaucho og vårt eget prisgunstige merke Mekster.

loader
Laster...